De wagen brandde volledig uit.
Volledig scherm
De wagen brandde volledig uit. © Marc De Roeck

Wagen botst met bestelwagen op E19: bestuurder kan net op tijd uit brandend voertuig ontsnappen

WilrijkRond 7.30 uur is vanmorgen een personenwagen op een bestelwagen ingereden op de E19 in Wilrijk. De wagen schoot in brand, de chauffeur raakte gewond, maar raakte nog net op tijd uit zijn auto. De snelweg werd gedurende een uur  afgesloten in de richting van Antwerpen om de brandweer zijn werk te laten doen. 

 1. “In zo’n pak klinkt je ademhaling als die van Darth Vader.” Bart De Wever puft en zweet tijdens brandweeroefening met chemisch lek
  PREMIUM
  Antwerpen/Berendrecht

  “In zo’n pak klinkt je ademhaling als die van Darth Vader.” Bart De Wever puft en zweet tijdens brandweer­oe­fe­ning met chemisch lek

  Na zijn optreden als gijzelnemer en gijzelaar een maand geleden, hervatte burgemeester Bart De Wever woensdagmiddag zijn acteercarrière tijdens een brandweeroefening in Berendrecht. Meer specifiek trok hij een geïsoleerd antigaspak aan tijdens een demonstratie van de aanpak van een chemisch lek. Brandweerzones Rand en Antwerpen gaan vanaf vandaag namelijk nauwer samenwerken om dergelijke catastrofes in de toekomst efficiënter het hoofd te bieden.
 2. Na moeilijke jeugd haalt Simon (26) alles uit de kast om zesdejaars avond van hun leven te bezorgen: “Jongeren verdienen een memorabel einde van hun tijd op de middelbare school”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Na moeilijke jeugd haalt Simon (26) alles uit de kast om zesdejaars avond van hun leven te bezorgen: “Jongeren verdienen een memorabel einde van hun tijd op de middelbare school”

  Een middelbaar diploma heeft hij niet op zak, al weerhoudt dat Simon Ooms (26) niet om zich feest na feest opnieuw te ontpoppen als heus ondernemer. Na zijn succesvol 100 dagen festijn in april verzamelen 2.500 zesdejaars zich vrijdag opnieuw in Ikon om het einde van hun middelbare schoolcarrière te vieren. Een periode die hij door een moeilijke thuissituatie het liefst zelf vergeet, maar een plaats heeft kunnen geven: “Ik had door een gebrek aan opvoeding een totaal verkeerd beeld van de maatschappij, maar dat heb ik overwonnen.”