Rv
Volledig scherm
© Rv

Waaslandtunnel vannacht afgesloten in beide richtingen

AntwerpenDe Waaslandtunnel zal vannacht opnieuw afgesloten worden in beide richtingen. Het verkeer zal kunnen omrijden via de Kennedytunnel.

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 2. Voorlopig bewindvoerder vraagt faillissement aan voor vzw Let's Go Urban, ex-werknemer haalt uit: “Stadsbestuur heeft gekregen wat het wou”
  Antwerpen
  76

  Voorlopig bewindvoer­der vraagt faillisse­ment aan voor vzw Let's Go Urban, ex-werknemer haalt uit: “Stadsbe­stuur heeft gekregen wat het wou”

  De voorlopige bewindvoerder van vzw Let’s Go Urban heeft officieel het faillissement aangevraagd. Dat heeft zij bevestigd aan VTM NIEUWS. Het Antwerpse jongerenproject van Vlaams Parlementslid Sihame El Kaouakibi heeft geen geld meer en dus is een faillissement volgens de bewindvoerder nog de enige optie. “Er is geen toekomst meer voor het urban verhaal. De stad heeft gekregen wat ze wilde”, klinkt het bij de vzw Let’s Go Urban.
 3. Tourist LeMC opent pop-up voor een week in stadscentrum: “Ideaal om dicht bij mijn fans te blijven staan”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Tourist LeMC opent pop-up voor een week in stadscen­trum: “Ideaal om dicht bij mijn fans te blijven staan”

  Zijn dagen zijn al goed gevuld als coach van The Voice Van Vlaanderen, maar Tourist LeMC vond toch nog ergens een gaatje om een week lang zijn eigen pop-up store in de IJzerenwaag te openen. Hij verkoopt er zijn nieuwe Niemandsland-merchandise en ziet het tegelijk als de ideale oplossing om contact te blijven hebben met zijn fans: “Deze pop-up is veel meer op zijn lijf geschreven dan een signeersessie in de Mediamarkt.”
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek