De ontvoerders die het op De Algerijn hadden gemunt, werden zelf door het Snelle Respons Team van de politie klemgereden op de Ring.
Volledig scherm
PREMIUM
De ontvoerders die het op De Algerijn hadden gemunt, werden zelf door het Snelle Respons Team van de politie klemgereden op de Ring. © rv

Waarom Bart De Wever operatie ‘Nachtwacht’ in het leven riep: ‘de Algerijn’ gooit granaten uit wraak voor mislukte ontvoering

Operatie ‘Nachtwacht’ mag Borgerhout en Deurne-Noord binnenste buiten keren, de man die achter de recente golf van aanslagen zit zal de politie er niet vinden. Mohamed Reda C. (26), ‘de Algerijn’, zit veilig en wel in het buitenland sinds hij in Deurne bijna werd ontvoerd door een misnoegde drugsbende. Die verdenkt hem van de diefstal van 200 kilogram cocaïne. Lees meer over de drugsoorlog in Antwerpen in ons dossier.

 1. Concerten voor één toeschouwer, Trastiempo toert rond in lege cafés: “Veredelde vorm van bezigheidstherapie”
  ANTWERPEN/BORGERHOUT/SCHOTEN

  Concerten voor één toeschou­wer, Trastiempo toert rond in lege cafés: “Veredelde vorm van bezigheids­the­ra­pie”

  De tijd die even stilstaat. Dat is waar het vrij vertaalde ‘Trastiempo’ voor staat. Onder die noemer toeren muzikanten Diego Faes (31) en Carl Cappelle (33) momenteel leegstaande cafés rond om de getroffen horeca- en muzieksectoren toch nog een beetje te laten leven. “En om de tijd te doden, noem het gerust een veredelde vorm van bezigheidstherapie.”
 1. Vijf griezelige verrassingen in horrorgame ‘Dark Pictures: Little Hope’
  Play
  games

  Vijf griezelige verrassin­gen in horrorgame ‘Dark Pictures: Little Hope’

 2. Pijnlijk: losgekomen autowiel raakt auto en haalt motorrijder onderuit
  Play

  Pijnlijk: losgekomen autowiel raakt auto en haalt motorrij­der onderuit