De ontvoerders die het op De Algerijn hadden gemunt, werden zelf door het Snelle Respons Team van de politie klemgereden op de Ring.
Volledig scherm
PREMIUM
De ontvoerders die het op De Algerijn hadden gemunt, werden zelf door het Snelle Respons Team van de politie klemgereden op de Ring. © rv

Waarom Bart De Wever operatie ‘Nachtwacht’ in het leven riep: ‘de Algerijn’ gooit granaten uit wraak voor mislukte ontvoering

Operatie ‘Nachtwacht’ mag Borgerhout en Deurne-Noord binnenste buiten keren, de man die achter de recente golf van aanslagen zit zal de politie er niet vinden. Mohamed Reda C. (26), ‘de Algerijn’, zit veilig en wel in het buitenland sinds hij in Deurne bijna werd ontvoerd door een misnoegde drugsbende. Die verdenkt hem van de diefstal van 200 kilogram cocaïne. Lees meer over de drugsoorlog in Antwerpen in ons dossier.

 1. Octopus-bende achter recordvangsten cocaïne was verzot op peperdure schoenen van Louboutin
  PREMIUM

  Octopus-ben­de achter recordvang­sten cocaïne was verzot op peperdure schoenen van Louboutin

  Met 11 arrestaties en invallen in 25 panden is de Octopus-drugsbende verder opgerold. Deze jonge mannen uit Amsterdam-Zuidoost worden verantwoordelijk geacht voor de invoer van de recordvangsten van 4,2 ton, 3,4 ton en 1,2 ton cocaïne in de Antwerpse haven dit voorjaar. Bij de inbeslagnames in Antwerpen werden tussen april en juni al veertien jonge Nederlanders gearresteerd. Zij zitten nog altijd in voorarrest in België.
 2. Antwerpse drugsmaffia wordt roekelozer: kogels vliegen rakelings langs onschuldige kleuter
  PREMIUM

  Antwerpse drugsmaf­fia wordt roekelozer: kogels vliegen rakelings langs onschuldi­ge kleuter

  Een Afghaanse familie is maandagnacht als bij wonder ontsnapt aan de kogels van de Antwerpse drugsmaffia. Het was al de vijfde aanslag sinds vrijdagnacht. Twee keer werd de woning van één en dezelfde familie geviseerd, maar die beweert niets (meer) met drugszaken te maken te hebben. Mogelijk zijn de aanslagen een gevolg van enkele grote inbeslagnames van ladingen cocaïne in de Antwerpse haven.
 3. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan
  Aangeboden door Triple Living

  Designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

  Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?
 1. Franstalig nieuwsanker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuitzending
  Play

  Franstalig nieuwsan­ker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuit­zen­ding

 2. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt