Het slachtoffer kwam onder de wagen terecht van de bestuurder, die daarop wegvluchtte.
Volledig scherm
Het slachtoffer kwam onder de wagen terecht van de bestuurder, die daarop wegvluchtte. © Marc De Roeck

Vrouw van slachtoffer zware verkeersagressie: “Die chauffeur wilde mijn man bewust doodrijden”

Noredin M. (36) die afgelopen vrijdag ernstig gewond raakte bij een extreem geval van verkeersagressie, ligt nog steeds op intensieve zorgen. Vooral zijn borst, ribben en longen zijn zwaar geraakt. Aan zijn hoofd heeft hij vijf hechtingen.  Zijn echtgenote Jasmina A. weet zeker dat de andere chauffeur T.V. (24) uit Kontich haar man wilde doden. “Hij had ons op de Singel al toegesnauwd dat wij best naar ons land terugkeren”, zegt Jasmina.

92 reacties

 • Laila Oc

  1 jaar geleden
  Zo kwaad dat ik kan worden van de reacties! Hallooo het incident is gefilmd! Dus er om liegen heeft geen zin. alles staat op camera! Er is niets maar dan ook niets dat dit kan goed spreken!! Dit is poging tot moord, en wat verkeersovertredingen!! Ik zit constant te vloeken in de auto als er zo een gek passeert. Allochtonen en autochtonen, maakt niet uit welke kleur ze dragen! Gaan we elkaar nu allemaal aanrijden? Kinderen en zwangere vrouw werden in gvaar gebracht... ik bedoel, HALLOO????
 • Bob VERSCHUEREN

  1 jaar geleden
  Een goede raad : zolang er geen brokken zijn gemaakt, blijf in uw auto zitten, tel tot 10 en rij dan door ! Het is het allemaal niet waard.
 • Sofie Huysmans

  1 jaar geleden
  In het gevang met de dader: “Poging tot moord met voorbedachte rade!” Hier in Singapore zouden ze daar niet mee lachen hoor! Kan gaan zitten voor de rest van zijn leven en krijgt nog stokslagen erbij! België is veel te soft als het gaat om straffen! Hier denk je wel 2 keer na voor je zoiets uithaald en wat blijkt..... Criminaliteit ligt hier pakken lager en hier heb je tenminste een veilig gevoel als je over straat loopt want overal camera’s.
 • DIRK VAN DESSEL

  1 jaar geleden
  Wat een éénzijdige versie der feiten !
 • Joris Peeters

  1 jaar geleden
  Fout ligt aan beide kanten. Wees hoffelijk in het verkeer en laat je niet provoceren.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo