Het slachtoffer kwam onder de wagen terecht van de bestuurder, die daarop wegvluchtte.
Volledig scherm
Het slachtoffer kwam onder de wagen terecht van de bestuurder, die daarop wegvluchtte. © Marc De Roeck

Vrouw van slachtoffer zware verkeersagressie: “Die chauffeur wilde mijn man bewust doodrijden”

Noredin M. (36) die afgelopen vrijdag ernstig gewond raakte bij een extreem geval van verkeersagressie, ligt nog steeds op intensieve zorgen. Vooral zijn borst, ribben en longen zijn zwaar geraakt. Aan zijn hoofd heeft hij vijf hechtingen.  Zijn echtgenote Jasmina A. weet zeker dat de andere chauffeur T.V. (24) uit Kontich haar man wilde doden. “Hij had ons op de Singel al toegesnauwd dat wij best naar ons land terugkeren”, zegt Jasmina.

92 reacties

 • Laila Oc

  1 jaar geleden
  Zo kwaad dat ik kan worden van de reacties! Hallooo het incident is gefilmd! Dus er om liegen heeft geen zin. alles staat op camera! Er is niets maar dan ook niets dat dit kan goed spreken!! Dit is poging tot moord, en wat verkeersovertredingen!! Ik zit constant te vloeken in de auto als er zo een gek passeert. Allochtonen en autochtonen, maakt niet uit welke kleur ze dragen! Gaan we elkaar nu allemaal aanrijden? Kinderen en zwangere vrouw werden in gvaar gebracht... ik bedoel, HALLOO????
 • Bob VERSCHUEREN

  1 jaar geleden
  Een goede raad : zolang er geen brokken zijn gemaakt, blijf in uw auto zitten, tel tot 10 en rij dan door ! Het is het allemaal niet waard.
 • Sofie Huysmans

  1 jaar geleden
  In het gevang met de dader: “Poging tot moord met voorbedachte rade!” Hier in Singapore zouden ze daar niet mee lachen hoor! Kan gaan zitten voor de rest van zijn leven en krijgt nog stokslagen erbij! België is veel te soft als het gaat om straffen! Hier denk je wel 2 keer na voor je zoiets uithaald en wat blijkt..... Criminaliteit ligt hier pakken lager en hier heb je tenminste een veilig gevoel als je over straat loopt want overal camera’s.
 • DIRK VAN DESSEL

  1 jaar geleden
  Wat een éénzijdige versie der feiten !
 • Joris Peeters

  1 jaar geleden
  Fout ligt aan beide kanten. Wees hoffelijk in het verkeer en laat je niet provoceren.
 1. “Voor je het weet, ben je aan padel verslaafd”: Antwerps topspeelster ontrafelt het geheim van dé sporthype. Plus: vijf terreinen in uw buurt
  PREMIUM
  Antwerpen

  “Voor je het weet, ben je aan padel verslaafd”: Antwerps topspeel­ster ontrafelt het geheim van dé sporthype. Plus: vijf terreinen in uw buurt

  De sporthype van het moment? Padel, natuurlijk! De mix tussen tennis en squash, op een terrein met glazen wanden, is sinds de pandemie zo goed als een nationale sport geworden. Wat maakt padel zo populair? We vroegen het aan Shana Oyen, topspeelster uit Edegem en verantwoordelijk voor de trainersopleidingen in Antwerpen. “Beginners houden best met enkele tips rekening”, zegt ze. Wij lijsten ook enkele terreinen in uw buurt op.
 2. Horeca herademt nu er vanaf 1 mei opnieuw gegeten en gedronken mag worden: “Die laatste zeven weken zullen we wel nog uitzweten”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Horeca herademt nu er vanaf 1 mei opnieuw gegeten en gedronken mag worden: “Die laatste zeven weken zullen we wel nog uitzweten”

  De horeca heeft opnieuw een toekomstperspectief, want op 1 mei mogen zij opnieuw de deuren open. De ene uitbater is al uitbundiger dan de andere, maar allemaal zijn ze het erover eens: dit geeft een boost. Wij lieten drie mensen uit de sector hun mening geven over die nieuwe openingsdatum. De één nog wat voorzichtig, de andere spreekt over zijn herwonnen vrijheid.
 1. Strijd om Boekenbeurs barst los, na Kortrijk tonen Gent en Brussel interesse, Antwerpen geeft niet op: “Er zijn al twintig geïnteresseerden”
  PREMIUM
  Kortrijk/Gent/Antwerpen/Brussel

  Strijd om Boeken­beurs barst los, na Kortrijk tonen Gent en Brussel interesse, Antwerpen geeft niet op: “Er zijn al twintig geïnteres­seer­den”

  De Antwerpse Boekenbeurs is te koop. Kortrijk ruikt een kans om de beurs, die in 2019 nog bijna 124.000 bezoekers lokte, binnen te halen. Ook Gent wil dé boekenbeurs van Vlaanderen. Er zijn alles samen zo’n twintig geïnteresseerden, zoals ook Brussel, dat het op de gemeenteraad brengt. En Antwerpen is niet van plan om de Boekenbeurs zomaar te laten vertrekken. De strijd barst los.
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!