Klaas De Scheirder
Volledig scherm
© Klaas De Scheirder

Vrouw steelt voor duizend euro in winkel op Meir, maar wordt onderschept door politie

ANTWERPENDe lokale politie kon zaterdag op de Meir een vrouw bij de kraag vatten die verschillende stukken beddengoed en een jas wilde stelen uit een winkel. Ze was er bijna vandoor gegaan met spullen voor bijna duizend euro, maar tevergeefs.

 1. Uitvinder uit ‘Team Scheire’ randt 11-jarig meisje aan “uit wetenschappelijke nieuwsgierigheid”
  PREMIUM

  Uitvinder uit ‘Team Scheire’ randt 11-jarig meisje aan “uit wetenschap­pe­lij­ke nieuwsgie­rig­heid”

  De 45-jarige Anthony L. uit Schilde begrijpt niet wat hem bezielde toen hij een 11-jarig meisje aanrandde. Het dochtertje van vrienden kwam in de zomer van 2021 logeren bij zijn kinderen. “Er was geen seksuele drang”, zei de uitvinder die onder andere meewerkte aan het tv-programma ‘Team Scheire’. De openbare aanklager vorderde maandagmorgen 30 maanden celstraf met probatie-uitstel. De excuses van de verdachte vielen niet in goede aarde bij de ouders van het meisje.
  Antwerpen
 2. De Roma en Merhaba houden voet bij stuk, Queer Iftar gaat niet door: “Met politie aan de deur jagen we mensen misschien zelfs schrik aan”

  De Roma en Merhaba houden voet bij stuk, Queer Iftar gaat niet door: “Met politie aan de deur jagen we mensen misschien zelfs schrik aan”

  Het regende dinsdag verontwaardigde reacties na het afgelasten van Queer Iftar voor moslims binnen de LGBTQ+-gemeenschap. Politici zoals Bart Somers (Open Vld) en Kevin Vereecken (N-VA) lieten meteen spierballen rollen en willen het evenement toch zien doorgaan. Stad en politie moeten de veiligheid dan maar waarborgen. Maar volgens de organisatie is dat geen optie. “Dat betekent niet dat we het onderwerp niet meer zullen aansnijden”, klinkt het.
  Borgerhout