Peter De Keyzer samen met zijn zoon Jens.
Volledig scherm
Peter De Keyzer samen met zijn zoon Jens. © rv

Vrouw rijdt fietser (14) aan en pleegt vluchtmisdrijf

AntwerpenDinsdagochtend werd een jonge fietser aangereden aan een kruispunt in Berchem. De bestuurster van de wagen pleegde vluchtmisdrijf. “Het is als ouder een angstaanjagende gedachte dat iemand je kind aanrijdt en nadien zelfs niet omkijkt. We hopen dat de vrouw zich aanmeldt bij de politie.”

3 reacties

 • gustaaf carpels

  2 maanden geleden
  Tja gelukkig heeft de jongen er hopelijk geen te erge letsels aan overgehouden. Niet te begrijpen dat men vluchtmisdrijf pleegt
 • Nico Van der Haegen

  2 maanden geleden
  Ik ben vorig jaar in sept omver gereden, ook vluchtmisdrijf. Had nummer plaat, jammer genoeg geen getuigen. PV laten opstellen en kort geleden uitspraak, zaak wordt gewoon geseponeerd. Straffer nog, de advocaten van de tegenpartij stellen dat ik “gewoon een slachtoffer zoek om schade vergoed te krijgen”. Zo rechtvaardig gaat het er hier dus aan toe. Een flinke aanmoediging voor vluchtmisdrijven.
 • Alex Wellens

  2 maanden geleden
  Als je dan vluchtmisdrijf pleegt ben je met niks in orde wil dat zeggen, er is geen enkele andere reden, wanneer gaat de politie eens de lijsten (die ze al jaar en dag krijgen) van de verzekeringen, nu eens gebruiken om onverzekerde voertuigen bijeen te laten persen!
 1. Theatermaker roept hulp in van Mechelaars: “Help mij aan krant van elk van de 132 nationaliteiten”
  PREMIUM
  Mechelen

  Theaterma­ker roept hulp in van Mechelaars: “Help mij aan krant van elk van de 132 nationali­tei­ten”

  Voor de meeste onder ons zal 21 februari 2021 hoogstwaarschijnlijk een doodgewone dag zijn, maar niet voor theatermaker Nico Boon (42). Hij gaf zichzelf de onmogelijke opdracht om het nieuws van over heel de wereld van die zondag te bundelen in een voorstelling. Hij heeft daarvoor de hulp van de Mechelaars nodig. “In de stad leven 132 nationaliteiten. Ik wil de krant van 22 februari uit elk land van herkomst.”
 1. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

 2. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter