Wendy met haar negatieve bloeduitslag van de huisarts.
Volledig scherm
Wendy met haar negatieve bloeduitslag van de huisarts. © RV

Vrouw krijgt rijbewijs niet terug ondanks negatieve bloedtest bij huisarts: “Ik heb nog nooit drugs gebruikt”

Wendy Mees (32) uit Borsbeek werd op nieuwjaarsdag in Antwerpen tegengehouden door de politie. Na een positieve drugtest moest ze meteen haar rijbewijs inleveren. Om haar onschuld te bewijzen, liet Wendy een dag later haar bloed testen bij de huisarts. Het resultaat hiervan was negatief, maar toch kreeg ze haar rijbewijs niet terug.

 1. De acht favoriete plekjes van Eurosongwinnaar Gustaph (42) in Antwerpen: “Van deze balletjes in tomatensaus kan ik blíjven eten”
  PREMIUM
  Antwerpen

  De acht favoriete plekjes van Eurosong­win­naar Gustaph (42) in Antwerpen: “Van deze balletjes in tomaten­saus kan ik blíjven eten”

  In mei maakt Antwerpen even plaats voor Liverpool: dan vertegenwoordigt Gustaph, het alter ego van Stef Caers (42) uit Antwerpen, ons land op het Eurovisiesongfestival. De flamboyante en sympathieke ex-achtergrondzanger groeide op in Rotselaar, maar vond tien jaar geleden een vaste stek in de Koekenstad. Hier verklapt hij zijn acht favoriete plekken in zijn thuisstad.
 2. Weduwe Ann lanceert oproep naar verloren trouwring met as van overleden echtgenoot: “Het is het laatste wat ik nog van hem heb”
  Lille/Antwerpen/Hoogstraten

  Weduwe Ann lanceert oproep naar verloren trouwring met as van overleden echtgenoot: “Het is het laatste wat ik nog van hem heb”

  Ann Lenaerts uit Wechelderzande, de weduwe van Dominique De Pryck die vorig jaar zeer plotseling overleed aan kanker, is dinsdagavond ongezien haar trouwring verloren in Antwerpen. Het sieraad is haar heel kostbaar, aangezien de ring as bevat van haar overleden echtgenoot. De dame lanceert daarom een oproep op sociale media in de hoop de ring terug te vinden.