Het incident deed zich voor in de Antwerpse Raapstraat aan de Stadswaag.
Volledig scherm
Het incident deed zich voor in de Antwerpse Raapstraat aan de Stadswaag. © Sander Bral

Vrouw (88) overleden na steekpartij in Antwerpen, verdachte opgepakt

Een 88-jarige vrouw is overleden nadat ze in Antwerpen betrokken raakte in een steekpartij. Ze zou de keel zijn overgesneden op straat. De verdachte ging op de vlucht maar werd zondagavond nog opgepakt. Dat bevestigde het parket van Antwerpen.

30 reacties

 • zina riffia

  2 jaar geleden
  Rip mevrouw, sterkte aan de nabestaanden. Moge de dader zwaar gestraft worden en zijn straf uitzitten, daarna dat stuk crapuul repatriëren!
 • Patrick Mechels

  2 jaar geleden
  Iemand de keel oversnijden lijkt toch niet op een steekpartij. Een 88 jarige vrouw, op zo’n manier aan uw einde komen. Sterkte aan de nabestaanden.
 • Jennifer Peeters

  2 jaar geleden
  Hopelijk krijgt die man een zeer zware straf en komen ze weer niet af dat iedereen een tweede kans moet krijgen. Niet te geloven wat er in De Wever zijn stad allemaal rondloopt. Hij zou zich beter wat meer moeien met de veiligheid van zijn inwoners!!!
 • Linda Bosmans

  2 jaar geleden
  Gewoon niet te vatten! Rust zacht aan deze dame.
 • Dirk Lauwers

  2 jaar geleden
  Steekpartij is een messengevecht tussen 2 personen. Dit is een laffe moord geen steekpartij !
 1. Vier mannen plegen homejacking in Hoboken, twee daders al gearresteerd: “Moeder en zoon werden ruw behandeld”
  Hoboken

  Vier mannen plegen homejac­king in Hoboken, twee daders al gearres­teerd: “Moeder en zoon werden ruw behandeld”

  Een viertal verdachten hebben afgelopen nacht een homejacking gepleegd in de Hertog van Brabantlei in Hoboken. De inbrekers knevelden twee aanwezigen en behandelden hen bijzonder ruw, maar twee van hen konden vrijdagochtend gearresteerd worden door het snelleresponsteam. Waar ze precies naar op zoek waren is nog niet duidelijk. De slachtoffers, een moeder van 61 en een zoon van 34, zijn naar het ziekenhuis overgebracht.
 2. Antwerpse dansgroep schittert in nieuwe videoclip ‘18 jaar’ van Willy Sommers (69): “Een lieve, warme man”
  Antwerpen/Merksem

  Antwerpse dansgroep schittert in nieuwe videoclip ‘18 jaar’ van Willy Sommers (69): “Een lieve, warme man”

  Als hij op het podium staat, voelt Willy Sommers (69) zich opnieuw die achttienjarige knaap aan de wieg van zijn carrière. Dat gevoel bezingt hij in zijn nieuwe single ‘18 jaar’. In de bijhorende videoclip, die vandaag opgenomen werd in een studio in de Antwerpse Seefhoek-wijk, schitteren vier danseressen van de Merksemse dansgroep Dancepoint: “We waren nerveus, maar hij stelde ons de hele tijd gerust.”
 1. Smartphonebeelden tonen hoe ontsnapte gevangene te voet wegvlucht en hoe agenten hem oppakken na klopjacht in Antwerpen
  Play
  Antwerpen

  Smartphone­beel­den tonen hoe ontsnapte gevangene te voet wegvlucht en hoe agenten hem oppakken na klopjacht in Antwerpen

  De politie heeft vandaag een klopjacht gehouden in de omgeving van de Noorderlaan in Antwerpen. Een gevangene die nog jaren in de cel moest zitten, ontsnapte deze namiddag uit het politiekantoor. Op smartphonebeelden is te zien hoe de man te voet wegvlucht. Agenten snellen ter plaatse en kunnen de man inrekenen in de Bostonstraat, in de buurt van het politiekantoor op de Noorderlaan.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 3. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.