Het incident deed zich voor in de Antwerpse Raapstraat aan de Stadswaag.
Volledig scherm
Het incident deed zich voor in de Antwerpse Raapstraat aan de Stadswaag. © Sander Bral

Vrouw (88) overleden na steekpartij in Antwerpen, verdachte opgepakt

Een 88-jarige vrouw is overleden nadat ze in Antwerpen betrokken raakte in een steekpartij. Ze zou de keel zijn overgesneden op straat. De verdachte ging op de vlucht maar werd zondagavond nog opgepakt. Dat bevestigde het parket van Antwerpen.

30 reacties

 • zina riffia

  2 jaar geleden
  Rip mevrouw, sterkte aan de nabestaanden. Moge de dader zwaar gestraft worden en zijn straf uitzitten, daarna dat stuk crapuul repatriëren!
 • Patrick Mechels

  2 jaar geleden
  Iemand de keel oversnijden lijkt toch niet op een steekpartij. Een 88 jarige vrouw, op zo’n manier aan uw einde komen. Sterkte aan de nabestaanden.
 • Jennifer Peeters

  2 jaar geleden
  Hopelijk krijgt die man een zeer zware straf en komen ze weer niet af dat iedereen een tweede kans moet krijgen. Niet te geloven wat er in De Wever zijn stad allemaal rondloopt. Hij zou zich beter wat meer moeien met de veiligheid van zijn inwoners!!!
 • Linda Bosmans

  2 jaar geleden
  Gewoon niet te vatten! Rust zacht aan deze dame.
 • Dirk Lauwers

  2 jaar geleden
  Steekpartij is een messengevecht tussen 2 personen. Dit is een laffe moord geen steekpartij !
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 1. Zuhal Demir verwerpt beroep van Umicore tegen strengere lood-in-bloednormen: “Steek liever tijd en energie in de gezondheid van mensen”
  Hoboken

  Zuhal Demir verwerpt beroep van Umicore tegen strengere lood-in-bloednor­men: “Steek liever tijd en energie in de gezondheid van mensen”

  Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) verplicht Umicore in Hoboken om maatregelen te nemen zodat de loodwaarden in het bloed van kinderen (1 tot 12 jaar) die in de buurt van het bedrijf wonen nog dit jaar strikt ingeperkt worden. “Onbegrijpelijk dat Umicore in beroep ging terwijl het weet dat de lood-in-bloedwaarden van de kinderen nog veel te hoog zijn”, reageert Demir kwaad.