(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © photo_news

Vrijwillige ambulanciers haken af in Antwerpen "door strengere lage-emissiezone"

Bij het Ambulancecentrum Antwerpen haken steeds meer vrijwillige ambulanciers af als gevolg van de lage-emissiezone (LEZ) in de stad, waarvoor de regels sinds 1 januari strenger zijn geworden. Dat getuigen medewerkers van het centrum op VRT Radio 2.

8 reacties

 • Peter Vanlierde

  2 jaar geleden
  pure afzetterij die LEZ meer is dat niet trouwens de luchtkwaliteit is nog geen haar beter sedert de LEZ integendeel en dan zijn er nog steeds politiekers die beweren dat het wel helpt en dit omdat het gewoon afzetterij is en opbrengt
 • Jan Opdeweegh

  2 jaar geleden
  Ik kan de vrijwillige ambulanciers ,die er in Antwerpen de brui aan willen geven,geen ongelijk geven,als zij met hun privéwagen,die niet aan de LEZ normen voldoet ,geen uitzondering kunnen verkrijgen ,van de stad Antwerpen om hun standplaats van de ziekenwagen te bereiken,schort er iets aan dat bestuur,als een persoon die een Euro 4 norm diesel heeft en hij koopt een jaar-pas,mag deze persoon met zijne Euro 4 norm diesel,als hij ieder jaar betaalt ,onbeperkt in de Antwerpse binnenstad rondrijden
 • Erik Verdyck

  3 jaar geleden
  Zo zie je maar wat geld doet met ne mens ... neen sorry , met politiekers !!! En ze graaienden rustig verder maar zorgen dat er een DEGELIJK bestuur is voor ons arm landje ... dat krijgen ze nu net niet meer voor elkaar ... als de centjes er maar liggen , dat is het enige wat telt voor hen !
 • Guido Engels

  3 jaar geleden
  In Gent vertrekken ook meerdere handelaars. Onder andere naar Eeklo, een naburig stadje waar nog "normale" politiekers regeren. Den enen zijn dood is den anderen zijn brood. Ideaal voor Eeklo, want de hoofdstad van het Meetjesland kon wel een opkikker gebruiken.
 • Frank De Rycke

  3 jaar geleden
  En voor de zoveelste keer is er terug heel goed over nagedacht en bestudeerd ....niet dus , hopelijk hebben jullie nooit die diensten eens nodig daar in het "schoon verdiep" alles moet kapot en middels centen geraakt het opgelost , achterlijke bende !!