Huidig cafébaas Nick Descamps pikte het niet dat hij zomaar uit ‘zijn’ café werd gezet en begon een procedure voor het vredegerecht.
Volledig scherm
Huidig cafébaas Nick Descamps pikte het niet dat hij zomaar uit ‘zijn’ café werd gezet en begon een procedure voor het vredegerecht. © rr

Vrederechter beslist: ex-voetballer Nick Descamps moet bekende volkskroeg Den Boer van Tienen verlaten

Nick Descamp, de huidige uitbater van café Den Boer van Tienen, moet de bekende volkskroeg op het Antwerpse Mechelseplein verlaten. Dat heeft de vrederechter beslist. Descamps pikte het niet dat hij door brouwerij Moortgat uit het café werd gezet omdat hij zijn vernieuwingsaanvraag te laat had ingediend. Hij was een rechtszaak begonnen, maar haalt nu dus bakzeil.

3 reacties

 • Marc Uytdewilgen

  1 jaar geleden
  Ik wil niet ingaan op deze zaak, ken ze ook niet... Maar ik denk dat binnen afzienbare tijd rechter zullen worden bijgestaan door artificiële intelig6entie ...Nu speel het persoonlijke menselijke aspect een te grote rol van de rechters..
 • Steve De Witteleir

  1 jaar geleden
  De biermaffia heeft weer toegeslagen. Ongelooflijk hoe die uitbaters kunnen uitmelken en gesteund worden door de wet. Als ze zo verder gaan kunnen ze binnen enkele jaren hun bier zelf opdrinken. Wurgcontracten en torenhoge verplichte dure aankoopprijs voor producten. Er is geen enkele logica in deze reglementering. Niet meer van deze tijd. Spijtig maar vaarwel aan de gezellige kroegen. Ik ga niet naar chique "wit was" etablissementen van de grote brouwerijen maffia.
 • Tina Colpaert

  1 jaar geleden
  just is just voor iedereen!
 1. Horeca herademt nu er vanaf 1 mei opnieuw gegeten en gedronken mag worden: “Die laatste zeven weken zullen we wel nog uitzweten”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Horeca herademt nu er vanaf 1 mei opnieuw gegeten en gedronken mag worden: “Die laatste zeven weken zullen we wel nog uitzweten”

  De horeca heeft opnieuw een toekomstperspectief, want op 1 mei mogen zij opnieuw de deuren open. De ene uitbater is al uitbundiger dan de andere, maar allemaal zijn ze het erover eens: dit geeft een boost. Wij lieten drie mensen uit de sector hun mening geven over die nieuwe openingsdatum. De één nog wat voorzichtig, de andere spreekt over zijn herwonnen vrijheid.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen