Boogie Boy treedt zondag op tijdens het Shalom Festival op de Groenplaats.
Volledig scherm
Boogie Boy treedt zondag op tijdens het Shalom Festival op de Groenplaats. © Benoit De Freine

“Vrede vieren in het hart van Antwerpen”: 17de Shalom Festival op Groenplaats komend weekend

ANTWERPENDe zeventiende editie is het komende zondag alweer van het Shalom Festival op de Groenplaats. Zowel christelijke als Joodse organisaties zijn de drijfkracht achter het festival waar cultuur, gastronomie en liefdadigheid samenkomen. “We vieren al zeventien jaar lang een brug van vrede.”

  1. Horeca-ondernemer wordt met nieuwe regels drie keer in portefeuille geraakt: “Hoezo, het nachtleven is een broeihaard? Vorig weekend waren er amper drie besmettingen”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Horeca-ondernemer wordt met nieuwe regels drie keer in portefeuil­le geraakt: “Hoezo, het nachtleven is een broeihaard? Vorig weekend waren er amper drie besmettin­gen”

    Het nachtleven gaat dicht, net zoals professioneel georganiseerde evenementen, tenzij ze al zittend kunnen plaatsen zoals een optreden in een concertzaal. De horeca moet alweer stoppen om 23 uur. Daarmee wordt Antwerps ondernemer Wim Van der Borght drie keer geraakt in zijn portefeuille: “En wie zegt dat het hierbij blijft? Wat is het volgende? Horeca volledig sluiten? Wat wordt het definitieve nekschot voor onze sector?”