De chauffeur van de vrachtwagen raakte door het ongeval gekneld in zijn cabine en moest bevrijd worden door de brandweer.
Volledig scherm
De chauffeur van de vrachtwagen raakte door het ongeval gekneld in zijn cabine en moest bevrijd worden door de brandweer. © Marc De Roeck

Vrachtwagenchauffeur gekneld na botsing op A12 in Wilrijk: slechts 1 rijstrook vrij

WilrijkEen vrachtwagenchauffeur is vanochtend gekneld geraakt in zijn cabine na een botsing met 2 auto’s op de A12 in Wilrijk. Minstens 3 andere mensen raakten lichtgewond, maar voorlopig is enkel de vrachtwagenchauffeur afgevoerd naar het ziekenhuis. De schade is enorm en de voertuigen moeten getakeld worden, wat voor grote verkeershinder zorgt op de A12. Vermijd de omgeving als u kunt.

 1. Alinda Van der Cruysen moet drie decennia na de feiten 15 jaar de cel in voor moord op twee bejaarde familieleden: “Ik vrees dat zij er fysiek niet klaar voor is”
  PREMIUM
  LEUVEN/TIENEN

  Alinda Van der Cruysen moet drie decennia na de feiten 15 jaar de cel in voor moord op twee bejaarde familiele­den: “Ik vrees dat zij er fysiek niet klaar voor is”

  Alinda Van der Cruysen (47) krijgt geen nieuw assisenproces. In november vorig jaar werd ze in het Leuvense assisenhof veroordeeld tot vijftien jaar cel voor de dubbele moord op haar grootoom en -tante, 29 jaar geleden in Tienen. Van der Cruysen heeft haar betrokkenheid bij de gruwelmoord altijd ontkend. Na haar veroordeling stapte ze naar Cassatie met het oog op een nieuw proces, maar daar ving de Schotense nu bot.
 2. E19 richting Antwerpen volledig afgesloten door zwaar ongeval: verkeer moet over de pechstrook
  Kontich

  E19 richting Antwerpen volledig afgesloten door zwaar ongeval: verkeer moet over de pechstrook

  Door een ongeval op de E19 ter hoogte van Kontich moet het verkeer richting Antwerpen over de pechstrook rijden. De snelweg zelf is volledig afgesloten. Voor het verkeer naar Brussel of naar Mechelen zijn omleidingen voorzien via de A12 en de N16. Op de E19 is het 30 minuten filerijden vanaf Rumst. Meer informatie over alternatieve routes kunt u vinden op de website van het Vlaams Verkeerscentrum.
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg