Amir Bachrouri, voorzitter van de Vlaamse Jeugdraad
Volledig scherm
Amir Bachrouri, voorzitter van de Vlaamse Jeugdraad © Geert Van de Velde

Voorzitter Vlaamse jeugdraad ondervraagd in drugsonderzoek, 20 kilo coke aangetroffen in ouderlijke woning: “Buiten ons medeweten werden drugs in mijn moeders huis verstopt”

AntwerpenBij een huiszoeking in de ouderlijke woning van Amir Bachrouri (19), voorzitter van de Vlaamse Jeugdraad, hebben speurders cocaïne en cannabis gevonden. Bachrouri werd gearresteerd, maar mocht na verhoor beschikken. Hij woont niet in de ouderlijke woning en ontkent iets met de drugs te maken te hebben. “Sinds dinsdagavond leeft ons gezin in een waas en gaan we door een zeer moeilijke periode”, reageert Bachrouri op zijn Facebookprofiel.

 1. Verbod op laptops tijdens examens in Antwerpse stadsschool: “Grote paniek achter de schermen”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Verbod op laptops tijdens examens in Antwerpse stads­school: “Grote paniek achter de schermen”

  Leerlingen met leermoeilijkheden van een stedelijke school op het Antwerpse Zuid mogen hun laptop tijdens de examens niet gebruiken, hoewel hen dat als ondersteunende maatregel was beloofd. Stilaan wordt duidelijk hoe groot de paniek is bij Digipolis, de IT-dochter van stad Antwerpen, na de cyberaanval van maandagnacht. Honderden personeelsleden op stadsdiensten werken terug met pen en papier. “We hoorden dat de problemen wel tot eind dit jaar kunnen duren.”
 2. ASSISEN. “Met haar neus bovenop, maar ze herinnert zich niets meer?” Kroongetuige kan niets zeggen over steekpartij omdat ze nachtblind is
  PREMIUM
  Antwerpen

  ASSISEN. “Met haar neus bovenop, maar ze herinnert zich niets meer?” Kroongetui­ge kan niets zeggen over steekpar­tij omdat ze nachtblind is

  Omachis M. N. (43), een vriendin van Bryan Reyes del Rosario en de ex van zowel slachtoffer Joël Ozuna als de andere vechtersbaas ‘Bebo’, stond met haar neus bovenop de feiten, toen Ozuna werd doodgestoken. Nu beweert ze zich echter vrijwel niets meer te herinneren van de cruciale 23 seconden die niet op camera staan. “Ik zie ‘s nachts helaas niet zo goed.”
 1. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.