Amir Bachrouri, voorzitter van de Vlaamse Jeugdraad
Volledig scherm
Amir Bachrouri, voorzitter van de Vlaamse Jeugdraad © Geert Van de Velde

Voorzitter Vlaamse jeugdraad ondervraagd in drugsonderzoek, 20 kilo coke aangetroffen in ouderlijke woning: “Buiten ons medeweten werden drugs in mijn moeders huis verstopt”

AntwerpenBij een huiszoeking in de ouderlijke woning van Amir Bachrouri (19), voorzitter van de Vlaamse Jeugdraad, hebben speurders cocaïne en cannabis gevonden. Bachrouri werd gearresteerd, maar mocht na verhoor beschikken. Hij woont niet in de ouderlijke woning en ontkent iets met de drugs te maken te hebben. “Sinds dinsdagavond leeft ons gezin in een waas en gaan we door een zeer moeilijke periode”, reageert Bachrouri op zijn Facebookprofiel.

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.