Bolleke Koninck, Liefmans Fruitesse 0,0 en Stout Mokke van bieren Cabardouche kan je nu ook in de vorm van een ijsje degusteren.
Volledig scherm
Bolleke Koninck, Liefmans Fruitesse 0,0 en Stout Mokke van bieren Cabardouche kan je nu ook in de vorm van een ijsje degusteren. © RV

Voor mij graag een Bolleke De Koninck, op een hoorntje

AntwerpenTijdens het Modeste Bierfestival van de Antwerpse Brouwerij De Koninck zag Bas Swerts (27), de drijvende kracht achter ijssalon Borgo Gelato, de kans om te experimenteren met bieren in zijn ijs. Het resultaat? Een Bolleke, non-alcoholische Liefmans Fruitesse en een Stout Mokke op een hoorntje.

 1. Topper tussen Cappellen en Sporting Hasselt kent geen winnaar (0-0): “Niet ontevreden met punt tegen de leider”
  voetbal tweede nationale B

  Topper tussen Cappellen en Sporting Hasselt kent geen winnaar (0-0): “Niet ontevreden met punt tegen de leider”

  In de topper tussen Cappellen en Sporting Hasselt namen de twee ploegen elk een helft voor hun rekening. Cappellen had de bovenhand in de eerste periode, maar op slag voor rust hield Demont Maes van de 0-1 met een beenveeg. Na de pauze zette Hasselt dan weer druk, maar was het Dassen die tien minuten voor tijd een kopbal van Kil voor de lijn weghaalde. Zo bleef het bij 0-0. Goals waren leuk geweest, maar ze hadden de puntendeling niet minder logisch gemaakt.
 1. Seraaj Ibn El Mokadem leidt sterk City Pirates naar eerste thuiszege van het seizoen tegen Belisia (4-2): “Eindelijk de verlossing”
  voetbal tweede nationale B

  Seraaj Ibn El Mokadem leidt sterk City Pirates naar eerste thuiszege van het seizoen tegen Belisia (4-2): “Eindelijk de verlossing”

  Telkens Seraaj Ibn El Mokadem twee keer scoort, wint City Pirates. Net als tegen Londerzeel en Tongeren eerder dit seizoen vond de middenvelder ook tegen Belisia twee keer de weg naar de netten en daarmee had hij een groot aandeel in de 4-2-overwinning. De eerste thuiszege voor de Piraten dit seizoen was meteen een hele belangrijke in aanloop naar de duels met concurrenten Jong Beerschot en Lebbeke van de komende weken.