Bolleke Koninck,  Liefmans Fruitesse 0,0 en Stout Mokke van bieren Cabardouche kan je nu ook in de vorm van een ijsje degusteren.
Volledig scherm
Bolleke Koninck, Liefmans Fruitesse 0,0 en Stout Mokke van bieren Cabardouche kan je nu ook in de vorm van een ijsje degusteren. © RV

Voor mij graag een Bolleke De Koninck, op een hoorntje

AntwerpenTijdens het Modeste Bierfestival van de Antwerpse Brouwerij De Koninck zag Bas Swerts (27), de drijvende kracht achter ijssalon Borgo Gelato, de kans om te experimenteren met bieren in zijn ijs. Het resultaat? Een Bolleke, non-alcoholische Liefmans Fruitesse en een Stout Mokke op een hoorntje.

  1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
    Play
    TV

    Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

    Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.