Donderdag waren de federale gerechtelijke politie Antwerpen, de lokale politie, het labo en de civiele bescherming al aanwezig in de straat om de tweede schietpartij te onderzoeken.
Volledig scherm
Donderdag waren de federale gerechtelijke politie Antwerpen, de lokale politie, het labo en de civiele bescherming al aanwezig in de straat om de tweede schietpartij te onderzoeken. © Jasper Van der Schoot

Voor de derde keer geschoten op woning in Borgerhout: “Achtervolging duurde tot over de Nederlandse grens.”

AntwerpenVoor de derde keer deze maand is een woning in de Zegepraalstraat in Borgerhout onder vuur genomen. Ditmaal volgde er ook een achtervolging door de politie die helemaal tot in Essen leidde. De Nederlandse politie nam de verdachten net over de grens in hechtenis. Het parket kijkt nu of het duo aan ons land uitgeleverd kan worden.

  1. Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controleren
    Independer.be

    Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controle­ren

    Tijdens de zomermaanden profiteren heel wat inbrekers van de afwezigheid van vakantiegangers. Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je graag ongewenst bezoek vermijden? Dan kan je vragen of de lokale politie je woning regelmatig overdag of ‘s nachts van buitenaf nakijkt, die service is trouwens volledig gratis. Daarnaast kan je ook een extra diefstalverzekering afsluiten. Independer.be legt uit hoe je jouw woning en inboedel beschermt.