De bokshandschoenen worden al eens bovengehaald, maar evengoed staan er duw-en-trek-spelletjes op het programma of oefeningen op lenigheid.
Volledig scherm
PREMIUM
De bokshandschoenen worden al eens bovengehaald, maar evengoed staan er duw-en-trek-spelletjes op het programma of oefeningen op lenigheid. © Lynx

Vlaamse kooivechtster geeft les aan kleuters: “Vechtsport maakt van kind geen vechtersbaas”

Bij de nieuwe Mixed Martial Arts-sportschool van onderwijzeres en vechtster Cindy Dandois (35) in Deurne kunnen zelfs de allerkleinsten de vechtsport leren. Een groep van veertien kindjes volgt nu al twee weken trainingen. "Er zijn geen goede of slechte vechtsporten, enkel goede en slechte coaches."

3 reacties

 • Cindy Dandois

  2 jaar geleden
  @ronny sporten hebben regels,... mma Heeft regels... dus het is wel degelijk een sport.
 • dries vdh

  2 jaar geleden
  @Ronny, en u hebt waarschijnlijk jaren ervaring in de vechtsport? Het zijn de meest complete sporten die er bestaan met heel, heel veel discipline. Voetbal, dat is pas een vechtsport zowel op als naast het veld.
 • Ronny Popelier

  2 jaar geleden
  Ja waarom niet, is er nog geen geweld genoeg op straat,!!!! Van kinderen kooivechter machines maken, is de brutaalste sport, als men dit sport kan noemen dat er bestaat. Niet toelaten,
 1. FordStore Feyaerts kiest voor Giovanni Van Lil in Ford Fiesta Sprint Cup
  autosport

  FordStore Feyaerts kiest voor Giovanni Van Lil in Ford Fiesta Sprint Cup

  In de Belgische Ford Fiesta Sprint Cup zal het kampioenenteam van FordStore Feyaerts in 2022 met de Antwerpenaar Giovanni Van Lil samenwerken. Dat FordStore Feyaerts voor hun vijfde seizoen kiest voor ex-Junior Giovanni Van Lil als kopman maakt duidelijk dat het team uit Haacht resoluut voor de titel wil gaan, nadat zij eerder al twee keer kampioen werden in het Ford Dealer Team Championship en met Leuvenaar Kenny Herremans in 2020 ook het BK wonnen.