De vertrekplaats van het WK Wielrennen aan het Steen in Antwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
De vertrekplaats van het WK Wielrennen aan het Steen in Antwerpen. © Joel Hoylaerts / Photonews

Vijf keer uit dit weekend in en rond Antwerpen: van wielergekte over nostalgie naar de club tot oogsten op Het Veld

ANTWERPENNog geen plannen op zaterdag 25 en zondag 26 september? We helpen je graag verder met vijf leuke tips uit Antwerpen en omstreken. Want wie wil er nu thuis blijven zitten in het weekend nu we weer massaal mogen buitenkomen?

 1. The Box laat ondernemers “proefdraaien” in Antwerpse Kloosterstraat: “Ideaal om mijn concept te testen”
  Antwerpen

  The Box laat onderne­mers “proef­draai­en” in Antwerpse Klooster­straat: “Ideaal om mijn concept te testen”

  In de Antwerpse Kloosterstraat heeft The Box officieel de deuren geopende. Met als eerste pop-upstore: Momster, een trendy modemerk met hippe zwangerschapskleding. In The Box kunnen ondernemers hun concept op week- of maandbasis kunnen uittesten. Zo wil de stad die ondernemers een duwtje in de rug geven, en een dynamiek van nieuwe bezoekers creëren in de buurt.
 2. Laurens Symons en Cappellen weten weer wat winnen is na 2-4 zege in topper tegen Jong KV Mechelen: “Twee goals tegen ex-club doen extra deugd”
  voetbal 2NB

  Laurens Symons en Cappellen weten weer wat winnen is na 2-4 zege in topper tegen Jong KV Mechelen: “Twee goals tegen ex-club doen extra deugd”

  Na ruim een maand, het equivalent van vijf wedstrijden, weet Cappellen eindelijk nog eens hoe een overwinning smaakt. De troepen van Tom Schipper kwamen nog twee keer op achterstand in de topper tegen Jong KV Mechelen, een duel tussen de nummers vier en vijf in de stand, maar ondermeer dankzij twee goals van Laurens Symons (21) zetten ze die scheve situatie nog helemaal recht, 2-4 was de eindstand.