Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Jan Aelberts

Vijf bromfietsen in beslag genomen tijdens politieactie in Antwerpen-Noord

AntwerpenDe politie heeft woensdag vijf bromfietsen in beslag genomen. Tijdens de actie werden ook vijf bestuurders beboet.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. BINNENKIJKEN. Gloednieuw vijfsterrenhotel Sapphire House van Marriott opent vandaag: “Geen enkele kamer is dezelfde”
  PREMIUM
  Antwerpen

  BINNENKIJ­KEN. Gloednieuw vijfster­ren­ho­tel Sapphire House van Marriott opent vandaag: “Geen enkele kamer is dezelfde”

  Het heeft even geduurd - vijf jaar om precies te zijn - maar vandaag checken de eerste gasten in bij het nieuwe Sapphire House Antwerp, een Marriotthotel met vijf sterren in de Lange Nieuwstraat. Het hotel wil een uniek verhaal vertellen, met twee volledig plantaardige restaurants, Antwerpse verwijzingen achter elke hoek en zelfs een privédoorgang naar de Handelsbeurs. “Gasten in Sapphire House Antwerp maken deel uit van iets groters.”