De politie onderzoekt een reeks aanslagen tegen gebouwen die gelinkt worden aan de familie van kickbokser Jamal Ben Saddik. Het zouden vergeldingen van de onderwereld zijn, gericht tegen zijn oudere broer S., in het drugsmilieu beter gekend als 'Urbanus'.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie onderzoekt een reeks aanslagen tegen gebouwen die gelinkt worden aan de familie van kickbokser Jamal Ben Saddik. Het zouden vergeldingen van de onderwereld zijn, gericht tegen zijn oudere broer S., in het drugsmilieu beter gekend als 'Urbanus'. © a C

Vijf aanslagen in evenveel weken tegen familie van Antwerpse kickbokskampioen: waarom onderwereld broer ‘Urbanus’ viseert

AntwerpenAntwerpen werd in de nacht van donderdag op vrijdag opgeschrikt door twee nieuwe aanslagen, telkens gericht op een pand van de familie van kickbokser Jamal Ben Saddik. De voorbije maand werden ook al drie andere gevels van dezelfde familie geviseerd. De onderwereld zou het niet gemunt hebben op de kickbokskampioen zelf, maar op zijn oudere broer, in het drugsmilieu beter gekend als ‘Urbanus’. Die zou een lading cocaïne verduisterd hebben, iets waar zijn opdrachtgevers niet om kunnen lachen.

3 reacties

 • Franky Vansteelandt

  5 maanden geleden
  @Johan Janssen : Als je de oorlog verklaart aan iemand moet je er niet van schrikken dat de tegenpartij zwaardere wapens inzet die ze beschikbaar hebben of elders gaan schooien. Je kunt Bart De Wever de schuld geven maar dit probleem is al veel langer ontstaan door zijn voorgangers. Ik ben geen fan van BDW of NVA maar ook niet blind, stom en doof.
 • Johan Janssen

  5 maanden geleden
  Waarom gaat de media hier niet op verder. De grote man van Antwerpen verklaarde de oorlog aan de drugswereld. Nog nooit zoveel als nu en we krijgen er kogels en granaten gratis bij. Het was zijn grote punt maar dan moet je zoals sporters ook politiekers en in rechtzaken de hoge functies testen en dat durft hij niet. Wie gaat hij nu de schuld geven van zijn onkunde. Een latijnszinneke en de kudde volgt maar iets waarmaken doet die partij nooit. Blaffen en gaan lopen dat wel.
 • Johan commère

  5 maanden geleden
  Toeval kan je dit echt niet meer noemen !
 1. Greg Vanderidt ontvangt met RC Mechelen de beloften van ex-club Beerschot na twee zure draws: “Niet scoren én slecht spelen, zou erger zijn”
  voetbal tweede nationale B

  Greg Vanderidt ontvangt met RC Mechelen de beloften van ex-club Beerschot na twee zure draws: “Niet scoren én slecht spelen, zou erger zijn”

  Begin deze week plaatste Racing Mechelen een interview op de eigen website met doelman Senne Goossens naar aanleiding van de ontmoeting met tweelingbroer Jasper die bij Jong Beerschot aan de slag is. Een duel ín het duel zondagnamiddag en dat is het ook nog altijd een klein beetje voor Racingcoach Greg Vanderidt. Al houdt die, los van de sportieve uitkomst op Het Kiel vorig seizoen, niets dan positieve herinneringen over aan zijn passage als T2 én T1 op het hoogste niveau.
 1. BIJZONDERE BEROEPEN. Jan Beeldens van de civiele bescherming helpt bij rampen: “Na urenlang graven haalden we een slachtoffer levend vanonder het puin”
  PREMIUM

  BIJZONDERE BEROEPEN. Jan Beeldens van de civiele bescher­ming helpt bij rampen: “Na urenlang graven haalden we een slachtof­fer levend vanonder het puin”

  “De meeste mensen kennen ons door explosies, overstromingen en zware branden, maar 90 procent van onze taken komt niet in de pers.” Als luitenant-kolonel bij de civiele bescherming weet Jan Beeldens (37) ‘s ochtends nooit wat de rest van de dag zal brengen. Maar hij zou zijn bijzondere job voor geen geld ter wereld willen opgeven.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.