De politie onderzoekt een reeks aanslagen tegen gebouwen die gelinkt worden aan de familie van kickbokser Jamal Ben Saddik. Het zouden vergeldingen van de onderwereld zijn, gericht tegen zijn oudere broer S., in het drugsmilieu beter gekend als 'Urbanus'.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie onderzoekt een reeks aanslagen tegen gebouwen die gelinkt worden aan de familie van kickbokser Jamal Ben Saddik. Het zouden vergeldingen van de onderwereld zijn, gericht tegen zijn oudere broer S., in het drugsmilieu beter gekend als 'Urbanus'. © a C

Vijf aanslagen in evenveel weken tegen familie van Antwerpse kickbokskampioen: waarom onderwereld broer ‘Urbanus’ viseert

AntwerpenAntwerpen werd in de nacht van donderdag op vrijdag opgeschrikt door twee nieuwe aanslagen, telkens gericht op een pand van de familie van kickbokser Jamal Ben Saddik. De voorbije maand werden ook al drie andere gevels van dezelfde familie geviseerd. De onderwereld zou het niet gemunt hebben op de kickbokskampioen zelf, maar op zijn oudere broer, in het drugsmilieu beter gekend als ‘Urbanus’. Die zou een lading cocaïne verduisterd hebben, iets waar zijn opdrachtgevers niet om kunnen lachen.

3 reacties

 • Franky Vansteelandt

  5 maanden geleden
  @Johan Janssen : Als je de oorlog verklaart aan iemand moet je er niet van schrikken dat de tegenpartij zwaardere wapens inzet die ze beschikbaar hebben of elders gaan schooien. Je kunt Bart De Wever de schuld geven maar dit probleem is al veel langer ontstaan door zijn voorgangers. Ik ben geen fan van BDW of NVA maar ook niet blind, stom en doof.
 • Johan Janssen

  5 maanden geleden
  Waarom gaat de media hier niet op verder. De grote man van Antwerpen verklaarde de oorlog aan de drugswereld. Nog nooit zoveel als nu en we krijgen er kogels en granaten gratis bij. Het was zijn grote punt maar dan moet je zoals sporters ook politiekers en in rechtzaken de hoge functies testen en dat durft hij niet. Wie gaat hij nu de schuld geven van zijn onkunde. Een latijnszinneke en de kudde volgt maar iets waarmaken doet die partij nooit. Blaffen en gaan lopen dat wel.
 • Johan commère

  5 maanden geleden
  Toeval kan je dit echt niet meer noemen !