Aanstoker Mohamed S. klapte toe toen de rechter hem om uitleg vroeg. Hij had aanvankelijk uitgebreide bekentenissen afgelegd. Dat was hem niet in dank afgenomen door zijn drie vrienden. Hij moest zelfs van gevangenis verhuizen nadat hij was aangevallen.
Volledig scherm
Aanstoker Mohamed S. klapte toe toen de rechter hem om uitleg vroeg. Hij had aanvankelijk uitgebreide bekentenissen afgelegd. Dat was hem niet in dank afgenomen door zijn drie vrienden. Hij moest zelfs van gevangenis verhuizen nadat hij was aangevallen. © rv

Vier vrienden die twee Nederlandse toeristes verkrachtten op hotel riskeren zeven jaar cel

Vier jonge Antwerpenaars van Afrikaanse afkomst stonden vandaag terecht voor een urenlange groepsverkrachting van twee Nederlandse vriendinnen. De openbare aanklager vorderde 7 jaar cel tegen elke verdachte. Het proces verliep achter gesloten deuren om de privacy van de meisjes te beschermen.

21 reacties

 • Hans Coene

  2 jaar geleden
  ze "riskeren" 7 jaar, in de praktijk minder dan 3, dus ze moeten niet zitten. Ze zijn nu al vrijgelaten pffff. Met andere woorden: doe maar, jongens...
 • Michel Bossier

  2 jaar geleden
  7 jaar is veel te weinig ,na 2 j lopen ze weer vrij rond
 • René Mertens

  2 jaar geleden
  Onder voorwaarden weeral vrijgelaten. Zullen zeker terugkomen om hun straf te aanhoren. En als ze komen, zal het met een goede advocaat zijn die wij mogen betalen, en een rechter die het in zijn broek doet als hij deze heerschappen ziet. Straf: 1 dag voorwaardelijk.
 • Sven Kerstens

  2 jaar geleden
  Ondertussen vrijgelaten onder voorwaarden? Onbegrijpelijk alweer...
 • Noël Devoldere

  2 jaar geleden
  "Ze zijn vrij onder voorwaarden"... Dat kun je toch niet geloven...
 1. Simon en Jibran, de twee Antwerpse finalisten van De Nieuwe Lichting: "Perfectionisme kan tegelijk constructief en destructief zijn”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Simon en Jibran, de twee Antwerpse finalisten van De Nieuwe Lichting: "Perfectio­nis­me kan tegelijk construc­tief en destruc­tief zijn”

  Met ‘I’m Good’ en ‘Hart Van Steen’ schopten Jibran (24) en Simon (25) het tot twee van de negen finalisten van De Nieuwe Lichting 2021. Daarmee zijn de Antwerpenaren de enigen die de eer van onze stad vertegenwoordigen, en dat doen ze zeer behoorlijk met een catchy popnummer en Nederlandstalige rap. Tijd om de beloftevolle muzikanten eens te spreken.
 1. Poëzieweek in Antwerpen: wat staat er op het programma?
  PREMIUM
  Antwerpen

  Poëzieweek in Antwerpen: wat staat er op het programma?

  Op Gedichtendag, 28 januari, start traditiegetrouw de Poëzieweek in Vlaanderen. Tot en met 3 februari staan er ook in Antwerpen een heleboel coronaproof activiteiten op de planning, gaande van de startshow van de Poëzieweek in de Arenberg, Raamgedichten en een gevarieerd aanbod aan digitale dichtersontmoetingen. Het thema van deze negende Poëzieweek is ‘samen’. Alle activiteiten worden samengebracht op het platform Antwerpen Leest.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen