In de Verbondstraat stonden de auto’s vandaag in twee lijnen geparkeerd: “Een bestuurder die niet weet dat die zich niet meer tegen het voetpad mag parkeren, kan daar binnen tien maanden nog staan”
Volledig scherm
In de Verbondstraat stonden de auto’s vandaag in twee lijnen geparkeerd: “Een bestuurder die niet weet dat die zich niet meer tegen het voetpad mag parkeren, kan daar binnen tien maanden nog staan” © Annelies Thoelen

Versmalde parkeerstroken op Zuid zorgen voor chaos: “Een ‘Cliootje’ past nog net maar alles wat groter is...”

AntwerpenDe nieuwe parkeerstroken op het Zuid zijn volgens veel buurtbewoners te smal. Zij troffen de afgelopen week hun wagen vaak met blikschade of afgebroken zijspiegels aan.  Oppositiepartij CD&V reageert niet mals op de verkeerschaos die het volgens hen met zich meebrengt: “Na de saga met geverfde woonerven is dit opnieuw tekenend voor het verfpotbeleid van het huidige stad- en districtsbestuur”

 1. Roze hotspot MOOY opent tweede zaak met milkshakes, cupcakes en ‘cakesicles’
  Antwerpen

  Roze hotspot MOOY opent tweede zaak met milkshakes, cupcakes en ‘cakesicles’

  Een volledig roze interieur vol bloemen, roze velvet, roze bestek en zelfs roze toiletpapier: MOOY kroonde zich al in 2018 tot de meest Instagrammable lunchspot van Antwerpen. Daar komt nu nog een tweede zaak bij. Met MOOY Bakery pakt eigenares Yana Lamon uit met een volledig nieuw concept voor zoetebekken aan de overkant van de huidige zaak in de Lombardenvest. Je vindt er milkshakes, cupcakes, ‘cakesicles’ en fancy zoete en hartige toasts.
 1. Oplichter doet zich voor als pakjeskoerier en besteelt bejaarden, gehandicapten en BV’s
  PREMIUM
  Antwerpen

  Oplichter doet zich voor als pakjeskoe­rier en besteelt bejaarden, gehandicap­ten en BV’s

  Genoeg smoezen en beloftes, de openbare aanklager moet er niet meer van weten. Zij vordert vijf jaar celstraf tegen dief en oplichter Driss M. De illegale Marokkaan heeft tientallen mensen opgelicht, meestal door zich als pakjeskoerier voor te doen. Onder de slachtoffers acteur Guga Baul maar ook gehandicapte mensen of opa’s die op hun kleinkinderen pasten. Dader Driss M. is al negentien keer veroordeeld.