Wake Julie Van Espen onder de Theunisbrug aan het Sportpaleis, de plek waar ze werd vermoord.
Volledig scherm
Wake Julie Van Espen onder de Theunisbrug aan het Sportpaleis, de plek waar ze werd vermoord. © Jan Aelberts

Vermoorde studente Julie Van Espen zondag herdacht in Onze-Lieve-Vrouwekathedraal

Julie Van Espen, de 23-jarige student die begin mei vermoord werd in Antwerpen, wordt aanstaande zondag herdacht. Het is dan vijf maanden geleden dat de jonge vrouw om het leven kwam.

 1. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.
 2. Antwerpse Stadsschouwburg voor het eerst sinds start pandemie weer open: “Strikte maatregelen en fijne theaterbeleving staan elkaar niet in de weg”
  Antwerpen

  Antwerpse Stads­schouw­burg voor het eerst sinds start pandemie weer open: “Strikte maatrege­len en fijne theaterbe­le­ving staan elkaar niet in de weg”

  De Stadsschouwburg in Antwerpen heeft het voorbije weekend voor het eerst sinds de start van de coronacrisis weer zijn deuren geopend voor een reeks voorstellingen van de Studio 100-productie ‘Nachtwacht: Het Vampierenbal’. Slechts 5 procent van de mensen die een ticket hadden, kwam niet opdagen. “We blikken tevreden terug op een geslaagd eerste weekend”, zegt Jan Van Esbroeck, CEO van Sportpaleis Group.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement