Het slachtoffer werd aangevallen tussen de minigolf en café Retro op de Beatrijslaan.
Volledig scherm
Het slachtoffer werd aangevallen tussen de minigolf en café Retro op de Beatrijslaan. © CVDP

Verkrachter van 82-jarige vrouw blijft in de cel

AntwerpenDe raadkamer in Antwerpen heeft dinsdag de aanhouding bevestigd van de 23-jarige man die ervan verdacht wordt een 82-jarige vrouw te hebben verkracht en ernstig te hebben verwond. Dat werd vernomen bij het parket.

 1. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan
  Aangeboden door Triple Living

  Designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

  Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?
 2. Dood van daklozen wekt hevige emoties op in gemeenteraad. De Wever: “Ik laat me door communist geen lessen geven in menselijke waardigheid”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Dood van daklozen wekt hevige emoties op in gemeente­raad. De Wever: “Ik laat me door communist geen lessen geven in menselijke waardig­heid”

  De Antwerpse gemeenteraad is dinsdag uitgedraaid op een harde confrontatie tussen burgemeester Bart De Wever (N-VA) en PVDA-fractieleider Peter Mertens. “Ik laat me geen lessen geven in menselijke waardigheid, en zeker niet door een communist als u”, brieste De Wever nadat Mertens de burgemeester had gehekeld omwille van zijn uitspraken na de dood van twee Antwerpse daklozen.
 1. Ekerse vrouwen worden wereldkampioen hiphop in Frankrijk: “Totaal onverwacht, we dansen puur voor het plezier”
  Ekeren

  Ekerse vrouwen worden wereldkam­pi­oen hiphop in Frankrijk: “Totaal onverwacht, we dansen puur voor het plezier”

  Joke Demolder (30), Iris Renty (37), Joke Berton (38), Randi Buvens (31) en Sylvie Meijers (36) mogen zich sinds zaterdag wereldkampioen noemen in de categorie Senior Small Crew van de wedstrijd Hip Hop Unite. De dames, met de groepsnaam Fanny Pak, volgen dansles bij Dance & Show Academy in Ekeren en mochten in Agen (Frankrijk) de overwinning op hun naam schrijven. “Wij zijn gewoon een groep vriendinnen die zich wil amuseren op de dansvloer.”