Eén van de betrokken voertuigen was een vrachtwagen van bpost.
Volledig scherm
Eén van de betrokken voertuigen was een vrachtwagen van bpost. © Marc De Roeck

Verkeershinder op Noorderlaan door ongeval tussen twee vrachtwagens bij Luithagen-Haven

AntwerpenOp de Noorderlaan ter hoogte van Luithagen-Haven zijn maandagochtend twee vrachtwagens tegen elkaar gebotst. Een van de bestuurders raakte daarbij lichtgewond. Minstens één van de twee voertuigen zal getakeld moeten worden. Het ongeval zorgt dus voor wat verkeershinder. De politie roept op om de omgeving te vermijden.

 1. Bijna 1.000 man brengt laatste groet aan Seppe Kopecky en vormt indrukwekkende erehaag: “Ik deed alles voor een lach, want ik zag je zo graag gelukkig”
  PREMIUM

  Bijna 1.000 man brengt laatste groet aan Seppe Kopecky en vormt indrukwek­ken­de erehaag: “Ik deed alles voor een lach, want ik zag je zo graag gelukkig”

  Het was een indrukwekkend schouwspel zaterdagochtend aan de A12. Honderden mensen stroomden toe aan de San Marco Village, een evenementenlocatie die je niet onmiddellijk associeert met begrafenisplechtigheden, om een laatste groet te brengen aan Seppe Kopecky, broer van. Na een ingetogen en serene ceremonie van iets meer dan een uur brachten vrienden en sympathisanten nog een groet in de vorm van een erehaag, waarbij ze Bengaals vuur afstaken. “Wij hadden een unieke vriendschap waar velen slechts van kunnen dromen.”
  Antwerpen
 2. Nieuwe denktank ‘STAD24’ wil politieker en burger dichter bij elkaar brengen: “In volle schijnwerpers, niet in de achterkamer”

  Nieuwe denktank ‘STAD24’ wil politieker en burger dichter bij elkaar brengen: “In volle schijnwer­pers, niet in de achterka­mer”

  De politiek is van iedereen. Dat is het uitgaanspunt van ‘STAD24’, het kersverse politieke project van Beweging.net, die verschillende sociale organisaties bij elkaar brengt. Dit weekend ging de eerste sessie door van geëngageerde burgers die dialoog en samenwerking centraal zetten. “De burger wakker shotten om in actie te schieten, en de politiek wakker schudden dat ook toe te laten.”
  Antwerpen
 3. Rupel Boom verliest ook in Ninove (1-0) en ziet kloof met barrageplaats groeien: “Jammer van gemiste penalty en niet gefloten fout bij goal”
  Voetbal eerste nationale

  Rupel Boom verliest ook in Ninove (1-0) en ziet kloof met barrage­plaats groeien: “Jammer van gemiste penalty en niet gefloten fout bij goal”

  Rupel Boom stond voor twee zespuntenmatchen in de strijd om het behoud, maar net als vorige week tegen Jong Antwerp gingen de Steenbakkers met het kleinste verschil onderuit: 1-0 werd het bij het al tot degradatie veroordeelde Ninove. Tot overmaat van ramp voor de troepen van trainer Nicaise boog Hoogstraten een 0-2 achterstand tegen Jong OHL om in een 3-2 zege en bedraagt de kloof met de barrageplaats intussen al zes punten. Mathematisch kan het nog, maar is de redding nog een realistische doelstelling?