Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Berchem.
Volledig scherm
Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Berchem. © Marc De Roeck

Verkeershinder op Antwerpse Ring na ongeval

AntwerpenDinsdagochtend heeft een verkeersongeval plaatsgevonden op de Antwerpse Ring richting Gent.

0 reacties

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Wijnegem Shopping Center kijkt naar de toekomst na gruweljaar 2020: “In december helft minder bezoekers dan jaar ervoor”
  Wijnegem

  Wijnegem Shopping Center kijkt naar de toekomst na gruweljaar 2020: “In december helft minder bezoekers dan jaar ervoor”

  2020 was voor iedereen een rampjaar en dat geldt ook voor het Wijnegem Shopping Center. De twee lockdowns hebben een heel grote impact gehad. Zo mochten tijdens de tweede lockdown slechts 32 van de 250 winkels openen. Maar ook de regel dat funshoppen niet toegelaten is, je alleen moet winkelen en de horeca dicht moest, zorgde ervoor dat in de belangrijke maand december er de helft minder bezoekers te noteren viel dan het jaar voordien. Maar toch is er ook goed nieuws: ZARA breidt haar winkel uit en de eerste Bershka is een feit.
 1. Oplossing voor geschrapte KdG-graduaatsopleidingen in de maak: “Studenten hebben het al moeilijk genoeg”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Oplossing voor geschrapte K­dG-graduaats­op­lei­din­gen in de maak: “Studenten hebben het al moeilijk genoeg”

  Er is een oplossing in de maak voor de 200 studenten (en docenten) van drie graduaatsopleidingen van de Antwerpse Karel de Grote Hogeschool (KdG) die door het Grondwettelijk Hof geschrapt werden. Vlaams onderwijsminister Ben Weyts (N-VA) gaat het parlement vragen om een speciale bepaling in het volgende Onderwijsdecreet op te nemen zodat de gedupeerde studenten hun opleiding toch kunnen afmaken. Daarna doven de opleidingen wel uit.
 1. Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader
  Play
  Op Interventie

  Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader

 2. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"