Het slachtoffer kwam onder de wagen terecht van de chauffeur die wegvluchtte. Het portier van de auto van het slachtoffer werd afgerukt.
Volledig scherm
Het slachtoffer kwam onder de wagen terecht van de chauffeur die wegvluchtte. Het portier van de auto van het slachtoffer werd afgerukt. © Marc De Roeck

Verdachte zware verkeersagressie in Berchem: “Slachtoffer en zijn vrouw bedreigden mij”

De onderzoeksrechter in Antwerpen heeft een 24-jarige man uit Kontich aangehouden voor poging doodslag na een geval van extreme verkeersagressie vrijdag. De jongeman die van zijn werk kwam, beweert dat het slachtoffer en zijn vrouw hem tot twee keer toe hadden bedreigd en dat hij van schrik wegreed. Het slachtoffer, een man van 36, is ernstig gewond maar niet langer in levensgevaar. 

42 reacties

 • Elly Robberecht

  1 jaar geleden
  Overal zie je roekeloos gedrag van jonge mensen op de baan. Hebben geen geduld en denken dat de banen er zijn om te racen. Mensen hebben geen respect meer op de autowegen.
 • George Verbeek

  1 jaar geleden
  Typisch ultra laf gedrag, iemand aanrijden, en geen klein beetje, dan vluchten. Wanneer opgepakt geen enkel schuldbesef tonen en het op het slachtoffer proberen te steken!
 • maud hallett

  1 jaar geleden
  Beide partijen hebben hier schuld en de beweringen van die vrouw dat die andere haar man dood wilde geloof ik helemaal niet
 • Olivia de Schrijver

  1 jaar geleden
  Ongelooflijk dat de aanrijder hier het handje boven het hoofd krijgt. In paniek wegvluchten, ja kan best... In een ander artikel lees ik anders wel dat hij nog eens achteruit is gereden om het slachtoffer zeker te hebben. Ook paniek? Soit, er waren voldoende getuigen. Sterkte aan het slachtoffer en familie.
 • Harry Aldmann

  1 jaar geleden
  Zouden de reacties hier onder anders geweest zijn moest de naam van de slachtoffer niet geweten zijn ? Arm Vlaanderen !
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!