De FGP Antwerpen onderschepte tijdens de operatie Sky waaruit blijkt dat de 23-jarige man uit Borsbeek een medewerkerster van de stad Antwerpen zou hebben omgekocht.
Volledig scherm
De FGP Antwerpen onderschepte tijdens de operatie Sky waaruit blijkt dat de 23-jarige man uit Borsbeek een medewerkerster van de stad Antwerpen zou hebben omgekocht. © rv

Verdachte voor granaataanslag opgepakt dankzij operatie Sky

De raadkamer heeft gisteren de aanhouding bevestigd van een 23-jarige man uit Borsbeek. Hij werd vorige week aangehouden in een lopend corruptieonderzoek.

 1. UAntwerpen doet onderzoek naar ‘online eten’: “Hoe vaker mensen online eten, hoe ongelukkiger”
  Antwerpen

  UAntwerpen doet onderzoek naar ‘online eten’: “Hoe vaker mensen online eten, hoe ongelukki­ger”

  Samen eten en drinken met mensen buiten je bubbel: veel mensen hebben er tijdens de coronacrisis halsreikend naar uitgekeken. Recent onderzoek aan de Universiteit Antwerpen bij meer dan 37.000 respondenten in 38 landen wereldwijd, toont aan dat 1 op de 4 elkaars gezelschap regelmatig online opzocht voor het delen van een glaasje of maaltijd. Helaas lijkt de online ervaring de échte ervaring niet te kunnen kloppen.
 2. Mama’s geven massaal borstvoeding in Park Den Brandt: “Rare blikken of weggestuurd worden uit een restaurant: borstvoeding geven in het openbaar is nog steeds een taboe”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Mama’s geven massaal borstvoe­ding in Park Den Brandt: “Rare blikken of wegge­stuurd worden uit een restaurant: borstvoe­ding geven in het openbaar is nog steeds een taboe”

  Mama’s met draagzakken, buggy’s en peuters aan de hand sijpelen woensdagochtend Park Den Brandt binnen. Niet veel later zijn alle bankjes in het park bezaaid met mama’s met een kindje aan de borst. Het initiatief van Kim, Leonie en Laura, naar aanleiding van Week van de Borstvoeding, moet het taboe rond borstvoeding geven in het openbaar doorbreken. “Er wordt van mama’s nog te vaak verwacht dat ze borstvoeding geven achter gesloten deuren, terwijl het heel normaal is om je baby te voeden waar en wanneer je dat wilt.”