De verdachte Betim A. wandelde na de moord rustig weg.
Volledig scherm
De verdachte Betim A. wandelde na de moord rustig weg. © rv

Verdachte van moord aan de schoolpoort op weg naar assisen

AntwerpenDe moordverdachte Betim A. (49) is vanmorgen door de raadkamer doorverwezen naar de kamer van inbeschuldigingstelling. Hem wacht een assisenproces voor de moord aan de schoolpoort van De Octopus in Deurne-Zuid. Daar stak hij de 52-jarige Ismet Osmanay, de nieuwe partner van zijn ex-vrouw, dood toen die kinderen ophaalde na schooltijd.

  1. Topondernemer Fernand Huts meldt succes in strijd tegen plastic afvalberg: “Wij zijn erin geslaagd om plastic 100 procent te recycleren”
    33

    Toponderne­mer Fernand Huts meldt succes in strijd tegen plastic afvalberg: “Wij zijn erin geslaagd om plastic 100 procent te recycleren”

    Een aantal jaar geleden kondigde Antwerps topondernemer Fernand Huts aan dat hij zou investeren in onderzoek naar en de bouw van speciale fabrieken die plastic kunnen omvormen naar de oorspronkelijke grondstoffen. Vollédige recyclage dus. In een interview met ‘VTM Nieuws’ claimt hij vandaag dat de proefinstallatie van zijn dochterbedrijf, de Antwerpse afvalverwerker Indaver, er dankzij onderzoek nu ook echt in geslaagd is die volledige recyclage uit te voeren.