Onder meer in deze kelder werd er brand gesticht.
Volledig scherm
Onder meer in deze kelder werd er brand gesticht. © Marc De Roeck

Verdachte opgepakt nadat hij handen verbrandt, bewoners hielden ‘s nachts de wacht na reeks brandstichtingen in woonblok

AntwerpenDe politie heeft maandagavond een 39-jarige verdachte van een brandstichting op heterdaad betrapt in de Volkstraat. In het sociale woonblok van Woonhaven vond sinds Kerstmis een reeks brandstichtingen plaats. Bij de laatste brandstichting maandagavond werd een bewoner met verbrande handen gearresteerd.

 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 2. Na hetze rond ‘woke’ foto’s in Arenberg stunt fotograaf Mous Lamrabat met fototentoonstelling op Groenplaats: “Speciaal om foto’s volgende ochtend al aan publiek te tonen”

  Na hetze rond ‘woke’ foto’s in Arenberg stunt fotograaf Mous Lamrabat met fototen­toon­stel­ling op Groen­plaats: “Speciaal om foto’s volgende ochtend al aan publiek te tonen”

  In Arenberg haalde de stad Antwerpen zijn foto’s van de muur, maar wie het werk van Mous Lamrabat alsnog wil bewonderen kan vandaag naar de Groenplaats. De Marokkaans-Belgische fotograaf presenteert er zijn pop-up fototentoonstelling ‘What You Missed Last Night’. Uniek is dat de foto’s vannacht pas zijn getrokken op doorsnee plekken in de stad.
  Antwerpen
 3. “Duvel? Nee, wij serveren iets exclusiever”: deze negen Antwerpse cafés zweren bij ‘craftbier’ van ambachtelijke brouwers
  PREMIUM

  “Duvel? Nee, wij serveren iets exclusie­ver”: deze negen Antwerpse cafés zweren bij ‘craftbier’ van ambachte­lij­ke brouwers

  “Hollanders op vrijgezellenweekend, die zich zo snel mogelijk naar de haaien willen zuipen, komen er hier niet in.” Horecazaken die zich specialiseren in kleine, ambachtelijk gebrouwen bieren uit binnen- en buitenland schieten steeds meer als paddenstoelen uit de grond. Antwerpen alleen al telt intussen heel wat van die ‘craftbierbars’. Wij gingen - zonder tegenzin, dat geven we toe – proeven.
  Antwerpen