Willem-Frederik Schiltz (Open Vld).
Volledig scherm
PREMIUM
Willem-Frederik Schiltz (Open Vld). © BELGA

“Veel goesting om er vanaf januari in te vliegen”: Willem-Frederik Schiltz daagt coalitiepartners N-VA en Vooruit uit met tweet

AntwerpenHoe het afloopt met de spanningen in het Antwerpse college, blijft een open vraag. Willem-Frederik Schiltz (Open Vld), de spilfiguur in de heisa over de invulling van de schepenmandaten vanaf januari 2022, houdt zich in elk geval niet op de vlakte. “Veel goesting om er vanaf januari in te vliegen”, tweette hij woensdag ietwat uitdagend. “Vanop het Schoon Verdiep willen wij samen mee bouwen aan de mooiste stad voor alle Antwerpenaren.”

 1. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan
  Aangeboden door Triple Living

  Designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

  Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.