Balthazar Boma in de F.C. De Kampioenen-kerstspecial.
Volledig scherm
PREMIUM
Balthazar Boma in de F.C. De Kampioenen-kerstspecial. © VRT

Van spoorfietsen tot een Kampioenenkamp: 7 leuke activiteiten voor jou en je kinderen tijdens de paasvakantie in de regio Antwerpen

Regio AntwerpenDe paasvakantie begint: misschien wel het ideale moment voor dat uitstapje met het hele gezin waar jullie al lang naar uitkijken. Heb je nog geen plannen? Geen probleem. Wij zochten voor jou 7 leuke en kindvriendelijke activiteiten uit in de ruime regio rond Antwerpen, zodat jouw kroost zich niet hoeft te vervelen. Van spoorfietsen in Kapellen tot skaten in Schilde: met deze tips weet je wat te doen.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.