"Yannick W. verzette zich niet tegen zijn arrestatie. Hij besefte dat de politie hem zocht."
Volledig scherm
PREMIUM
"Yannick W. verzette zich niet tegen zijn arrestatie. Hij besefte dat de politie hem zocht." © Guardia Civil

Van kleine dealer tot kopstuk van Vuitton-bende, maar hij praatte zichzelf aan de galg: Spaanse politie pakt Antwerpse bendeleider op

Yannick W. (33) plat op zijn buik met enkele agenten van de Guardia Civil bovenop hem. Naast hem ligt zijn elektrische step. Yannick W. laat zich boeien, hij weet dat het spel over is. De Spaanse politie heeft na zes maanden de vermoedelijk baas van de Antwerpse Vuitton-drugsbende te pakken. De bende wordt verantwoordelijk geacht voor minstens tien uithalingen van ladingen cocaïne uit de haven. Er zitten momenteel vijftien verdachten in de cel. 

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Donderwolken boven Antwerps Toneelhuis: directie zet stap opzij na negatief subsidieadvies
  PREMIUM
  Antwerpen

  Donderwol­ken boven Antwerps Toneelhuis: directie zet stap opzij na negatief subsidiead­vies

  Het loopt allesbehalve lekker in het Toneelhuis. Het bekende Antwerpse stadstheater dreigt niet alleen zijn subsidies te verliezen na een negatief advies. Nu zet ook de nieuwe directie een stap opzij. Wegens ziekte, luidt het officieel. Opvallend: de artiesten nemen nu tijdelijk het roer over. “Niet alleen onze artistieke werking maar ook de jobs van 70 vaste en minstens evenveel tijdelijke medewerkers zijn in gevaar”, aldus acteur Tom Dewispelaere maandagavond op een persconferentie in de Bourlaschouwburg.