Zes dagactiviteiten die moeten voorkomen dat jouw zoon of dochter zich verveelt tijdens deze herfstvakantie.
Volledig scherm
PREMIUM
Zes dagactiviteiten die moeten voorkomen dat jouw zoon of dochter zich verveelt tijdens deze herfstvakantie. © David Legreve

Van high tea tot zumba: 6 leuke workshops voor kinderen tijdens deze herfstvakantie in de regio Antwerpen

AntwerpenZoek jij nog een leuke bezigheid voor je kroost tijdens de komende herfstvakantie? Wij hebben alvast zes leuke workshops opgelijst waar jouw zoon of dochter plezier aan zal beleven. Van high tea in Kontich tot zumba in Boom: tijdens de herfstvakantie is er voor elk wat wils.

  1. Stad Antwerpen gaat buitenkant van Peperbuskerk zélf restaureren: “Investering van 5 miljoen euro”
    PREMIUM
    Borgerhout

    Stad Antwerpen gaat buitenkant van Peperbus­kerk zélf restaure­ren: “Investe­ring van 5 miljoen euro”

    De stad Antwerpen wil het dossier van de herbestemming van de Borgerhoutse Peperbuskerk uit het slop trekken. Om de financiële drempel voor kandidaten te verlagen, is beslist om de restauratie van de buitenzijde voor eigen rekening te nemen. De werken vergen een investering van 5 miljoen. “We passen voor een louter commerciële invulling, daarom komen we nu zelf met geld over de brug voor de grote renovatiewerken”, zegt Antwerps schepen Tom Meeuws (Vooruit). Aanvankelijk zou Unizo in de leegstaande kerk zijn intrek nemen, maar vorig jaar trok de ondernemersorganisatie plots de stekker uit het project.