Rommelmarkt illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Rommelmarkt illustratiebeeld. © Aerts Marc

Van een overdekte rommelmarkt in Deurne tot het Rommelant Weekend in Antwerp Expo: op deze 8 rommelmarkten in Antwerpen vind je goedkope parels

AntwerpenTijdens het najaar staan er weer heel wat rommelmarkten op het programma. Hou je van slenteren tussen leuke spulletjes? Dan kan je hier zeker mooie koopjes scoren. Onze redactie zocht 8 leuke rommelmarkten in Antwerpen en omstreken voor je uit.

  1. Luc Van der Kelen over de uitdagingen voor de kleine zelfstandige: “Lege vitrines dreigen het lot te worden van zaken in alle winkelstraten van oudsher”
    PREMIUM
    Column

    Luc Van der Kelen over de uitdagin­gen voor de kleine zelfstandi­ge: “Lege vitrines dreigen het lot te worden van zaken in alle winkelstra­ten van oudsher”

    Deze week in de Delhaize aan de Bredabaan in Merksem. Ik loop recht op Johan Verlinde. Ik was een goede klant van zijn kippenslagerij-delicatessenzaak, dicht bij het districtshuis. Twee maanden geleden was de zaak plots verdwenen. Geen kip aan ’t spit meer. Geen kalkoen meer met kerstmis of boerenpaté. Dat verkopen ze ook in de Carrefour verder op de Bredabaan of in het kraam op de Winkelstap, maar bij Johan waren ze veruit het best.