Bij deze zeven koffiebars in de regio Antwerpen kom je even op adem tussen het shoppen door.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij deze zeven koffiebars in de regio Antwerpen kom je even op adem tussen het shoppen door. © Marien / Bistro Jules

Van Charlie’s tot Paul’s Bakery: bij deze 7 koffiebars in de regio Antwerpen neem jij een pauze tijdens het shoppen

Regio AntwerpenDe solden komen er weer bijna aan en dus gaan we massaal op zoek naar de beste koopjes. Omdat een koffiepauze tijdens het shoppen er ook wel bij hoort ging onze redactie op zoek naar zeven leuke bars in Antwerpen en omstreken waar je terechtkan voor een heerlijk kopje: van Charlie’s in Antwerpen tot Bistro Jules in Wilrijk.

 1. Minister Annelies Verlinden (CD&V) woont iftar bij in Hilton-hotel: “We schuiven tafels bij voor LGBTQ+-gemeenschap”

  Minister Annelies Verlinden (CD&V) woont iftar bij in Hil­ton-ho­tel: “We schuiven tafels bij voor LG­BTQ+-gemeen­schap”

  Na alle commotie over het annuleren van Queer Iftar in Borgerhout heeft Fedactio (Federatie van Actieve Verenigingen in België) beslist haar iftar van donderdagavond in het Hiltonhotel uit te breiden met enkele tafels voor de LGBTQ+-gemeenschap. Onder andere minister voor Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) zal er te gast zijn. “Iftar staat voor samenhorigheid en solidariteit. Iedereen is welkom.”
  Antwerpen
 2. “7.000 dieren, maar ik zie ze allemaal even graag”: de nieuwe arts van de Antwerpse zoo is Jonas (33), alias ‘de dierenverdovingsarts’
  PREMIUM

  “7.000 dieren, maar ik zie ze allemaal even graag”: de nieuwe arts van de Antwerpse zoo is Jonas (33), alias ‘de dierenver­do­vings­arts’

  Wie wordt de nieuwe dierenarts van de Antwerpse zoo? Na het pensioen van de bekende veterinair Francis Vercammen (65), was het dé vraag die de dierentuin maandenlang bezighield. Na een stevige zoektocht kwam Jonas Spruyt (33) uit Mortsel als sterkste kandidaat uit de bus. Hoe hij de varkens van de Kempen inruilde voor de wilde dieren van de Zoo.
  Antwerpen