Walter Van Beirondonck.
Volledig scherm
Walter Van Beirondonck. © UA Photography

Van Beirendonck en Di Felice grote winnaars van Belgian Fashion Awards in Antwerpse Handelsbeurs

AntwerpenIn de Antwerpse Handelsbeurs heeft donderdagavond de vierde editie van de Belgian Fashion Awards plaatsgevonden, na een jaar van afwezigheid vanwege de coronacrisis. Walter Van Beirendonck kreeg de juryprijs, Nicolas Di Felice (Courrèges) is ontwerper van het jaar.

  1. Grootste containerrederij ter wereld schort alle operaties aan land in Zuid-Amerika op: “De druk van internationale cocaïnehandel wordt te zwaar”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Grootste container­re­de­rij ter wereld schort alle operaties aan land in Zuid-Amerika op: “De druk van internatio­na­le cocaïnehan­del wordt te zwaar”

    MSC, de grootste containerrederij ter wereld, heeft besloten om alle operaties en diensten aan land die ze aanbiedt in heel Zuid-Amerika stil te leggen. Het gaat dan onder meer over goederentransporten per spoor en vrachtwagen. Het bedrijf vindt dat de invloed van de internationale cocaïnehandel hun business veel te hard onder druk zet. “Als autoriteiten drugs vinden in onze containers, krijgen wij of onze bemanning daarvan de schuld. Dat kan niet meer.”