Van plantaardige pannenkoeken met bananenvulling bij Vegateau in Antwerpen tot  flensjes suzette bij ‘t Notarjaet in Boechout, bij deze vijf horecazaken in de regio Antwerpen geniet jij van een heerlijke pannenkoek.
Volledig scherm
PREMIUM
Van plantaardige pannenkoeken met bananenvulling bij Vegateau in Antwerpen tot flensjes suzette bij ‘t Notarjaet in Boechout, bij deze vijf horecazaken in de regio Antwerpen geniet jij van een heerlijke pannenkoek. © Lisa Grillo / 't Notarjaet

Van ‘banana pancakes’ tot ‘flensjes suzette’: ontdek 5 zaken in de regio Antwerpen waar je van heerlijke pannenkoeken kan smullen tijdens Maria Lichtmis

Regio AntwerpenOp 2 februari is het Maria Lichtmis: het feest bij uitstek om zonder schuldgevoel pannenkoeken te eten. Wij hebben voor jou vijf pannenkoekenhuisjes geselecteerd in de regio Antwerpen waar je lekker kan smullen van de heerlijke lekkernij: van flensjes suzette bij ‘t Notarjaet in Boechout tot plantaardige pannenkoeken met bananenvulling bij Vegateau in Antwerpen.

  1. KIJK. Eigenaar geviseerd pand in Borgerhout reageert: “Mijn broer woont al zeker een jaar niet meer in de woning”

    KIJK. Eigenaar geviseerd pand in Borgerhout reageert: “Mijn broer woont al zeker een jaar niet meer in de woning”

    “Toen ik hier aankwam, lag de deur volledig in stukken”, vertelt de broer van de veroordeelde drugscrimineel Bilal B. Tarik, de eigenaar van het huis in de Kortrijkstraat in Borgerhout, mat vanochtend de schade op nadat er woensdagnacht een explosief was ontploft. “Ook de ramen waren stuk en het plafond is naar beneden gekomen”, zegt Tarik B. “Mijn broer woont nochtans al zeker een jaar niet meer in de woning.”
    Borgerhout