Schilderen, armbreien, borduren, ... Iedereen vindt wel een workshop die bij hem of haar past.
Volledig scherm
PREMIUM
Schilderen, armbreien, borduren, ... Iedereen vindt wel een workshop die bij hem of haar past. © Quintus Kampen

Van armbreien in Antwerpen tot sneakers bewerken in Mortsel: 7 creatieve workshops in de regio Antwerpen die je door de wintermaanden helpen

Regio AntwerpenHeb jij het goede voornemen genomen om een nieuwe creatieve hobby te zoeken in 2022? Wij hebben alvast 7 leuke workshops in de regio Antwerpen voor je uitgezocht die je op weg kunnen zetten. Van armbreien in Antwerpen tot sneakers bewerken in Mortsel. Er is voor elke artistieke ziel wel wat te beleven.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.