Bij deze zes winkels in de regio Antwerpen koop je alle kerstdecoratie die je nodig hebt om je spar te versieren en je huis onder te dompelen in de kerstfeer.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij deze zes winkels in de regio Antwerpen koop je alle kerstdecoratie die je nodig hebt om je spar te versieren en je huis onder te dompelen in de kerstfeer. © Rodenburg

Van Akotrie tot Rodenburg: bij deze 6 winkels in de regio Antwerpen koop je alles wat je nodig hebt om je kerstboom te versieren

Regio AntwerpenSinterklaas is weer naar Spanje en dat wil zeggen dat de kerstperiode er weer aankomt. Vele gezinnen beginnen stilaan met het versieren van de kerstboom en dompelen hun huis helemaal onder in de kerstsfeer. Tijd dus om je dozen met kerstdecoratie van zolder te halen of gewoon om nieuwe spulletjes te kopen natuurlijk. Onze redactie lijst voor jou alvast zes winkels in de ruime regio rond Antwerpen op waar je daarvoor terechtkan: van Akotrie in Antwerpen tot Rodenburg in Schoten.

  1. Vinders getuigen nadat ze lijk in reiskoffer vinden: “Mijn vriend opende de rits en sprong achteruit. Wie doet nu zoiets?”
    PREMIUM

    Vinders getuigen nadat ze lijk in reiskoffer vinden: “Mijn vriend opende de rits en sprong achteruit. Wie doet nu zoiets?”

    “Een stoffen paarse reiskoffer, één op één meter groot. Met een versneden lichaamsdeel in.” Een inwoner van het appartementsblok aan de Bisschoppenhoflaan in Deurne deed vrijdagavond samen met twee vrienden een lugubere ontdekking in de kelder toen ze een kast wilden verhuizen. Een romp werd teruggevonden, zonder hoofd of andere ledematen. De vrienden doen hun verhaal.