Een simulatiebeeld van hoe het nieuwe gebouw van De Persgroep Publishing op het Kievitplein in Antwerpen eruit zal zien.
Volledig scherm
Een simulatiebeeld van hoe het nieuwe gebouw van De Persgroep Publishing op het Kievitplein in Antwerpen eruit zal zien. © Foto De Persgroep Publishing - Crepain Binst Architecture

Uw krant verhuist naar het Kievitplein

ANTWERPENDe Persgroep Publishing, de mediagroep die onder meer Het Laatste Nieuws en de Nieuwe Gazet uitgeeft, opent in de eerste helft van 2019 een nieuw hoofdkwartier in de Antwerpse stationsbuurt. Het gebouw wordt een blikvanger voor het Kievitplein. "Het is een fantastische plek om jong talent aan te trekken", zegt Christian Van Thillo, CEO van de Persgroep.

 1. Eens iets anders dan Werchter of Tomorrowland? Ontdek hier alle zomerfestivals in de provincie Antwerpen
  PREMIUM
  Antwerpen

  Eens iets anders dan Werchter of Tomorrow­land? Ontdek hier alle zomerfesti­vals in de provincie Antwerpen

  Drie weekends Tomorrowland, twee weekends Pukkelpop, vier (vier?) weekends Werchter en dan nog eens een extra festival door Tomorrowland en Werchter samen. Het lijkt wel alsof de drie groten van ons land de festivalzomer willen kapen. Maar dat wil niet zeggen dat middelgrote festivals en evenementen zich daar zomaar bij neerleggen. Een bloemlezing van wat er deze zomer zoal in de provincie Antwerpen te beleven valt. Want er bestaat wel degelijk meer dan de Tomorrowlands en Werchters van deze wereld.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.