Een simulatiebeeld van hoe het nieuwe gebouw van De Persgroep Publishing op het Kievitplein in Antwerpen eruit zal zien.
Volledig scherm
Een simulatiebeeld van hoe het nieuwe gebouw van De Persgroep Publishing op het Kievitplein in Antwerpen eruit zal zien. © Foto De Persgroep Publishing - Crepain Binst Architecture

Uw krant verhuist naar het Kievitplein

ANTWERPENDe Persgroep Publishing, de mediagroep die onder meer Het Laatste Nieuws en de Nieuwe Gazet uitgeeft, opent in de eerste helft van 2019 een nieuw hoofdkwartier in de Antwerpse stationsbuurt. Het gebouw wordt een blikvanger voor het Kievitplein. "Het is een fantastische plek om jong talent aan te trekken", zegt Christian Van Thillo, CEO van de Persgroep.

 1. Alinda Van der Cruysen moet drie decennia na de feiten 15 jaar de cel in voor moord op twee bejaarde familieleden: “Ik vrees dat zij er fysiek niet klaar voor is”
  PREMIUM
  LEUVEN/TIENEN

  Alinda Van der Cruysen moet drie decennia na de feiten 15 jaar de cel in voor moord op twee bejaarde familiele­den: “Ik vrees dat zij er fysiek niet klaar voor is”

  Alinda Van der Cruysen (47) krijgt geen nieuw assisenproces. In november vorig jaar werd ze in het Leuvense assisenhof veroordeeld tot vijftien jaar cel voor de dubbele moord op haar grootoom en -tante, 29 jaar geleden in Tienen. Van der Cruysen heeft haar betrokkenheid bij de gruwelmoord altijd ontkend. Na haar veroordeling stapte ze naar Cassatie met het oog op een nieuw proces, maar daar ving de Schotense nu bot.
 2. Lize Timmermans (Antwerp VT): “We willen tegen Oostende en ook tijdens de volgende wedstrijden ons beste niveau tonen”
  Vrouwenvolleybal Liga A

  Lize Timmermans (Antwerp VT): “We willen tegen Oostende en ook tijdens de volgende wedstrij­den ons beste niveau tonen”

  De bekerfinales zijn achter de rug. Dat hoofdstuk in het volleybalseizoen is afgesloten dus gaat de volle aandacht naar het vervolg van de competitie in de Liga. De Antwerp Volley Ladies staan voor een druk programma met wedstrijden tijdens elk weekend, maar ook met matchen in het midden van de week. De strijd net achter de topvier wordt ongemeen spannend. Dat maakt de confrontatie van zaterdag tussen Antwerpen en Oostende nog boeiender.
 1. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica

 2. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden