LSI
Volledig scherm
© LSI

Update: Buurt Brederodestraat heeft weer stroom. Tot 1.500 gezinnen getroffen, verkeerslichten tijdlang buiten gebruik

AntwerpenIn de omgeving van de Brederodestraat zat een deel van de stad donderdagochtend zonder stroom. Volgens de website van Fluvius zouden in het bewuste stadsdeel ongeveer 1.500 mensen een tijdlang geen elektriciteit hebben gehad. Ook zouden volgens onze informatie enkele verkeerslichten zijn uitgevallen. Ondertussen bevestigt Fluvius dat alle getroffen gezinnen opnieuw stroom hebben.

 1. "Als het maar groot, zwaar en snel is": familie Dotremont heeft traditie van extreme attracties op de Sinksenfoor
  PREMIUM
  Antwerpen

  "Als het maar groot, zwaar en snel is": familie Dotremont heeft traditie van extreme attracties op de Sinksen­foor

  De Air Maxx, de XXL, de Polyp ... Deze attracties op de Sinksenfoor hebben twee dingen gemeenschappelijk: ze zijn niet voor doetjes, en ze zijn in handen van de familie Dotremont. De familie zit al generaties lang in het kermisleven, en heeft een voorliefde voor de hoogste, snelste en gekste attracties. “Mijn grootvader moest eerst zelf in zijn attractie gaan, omdat de mensen niet durfden.”
 2. Zaak Reuzegom op 13 maart 2023 voor hof van beroep: “Rechtbank oordeelt over volledige inhoud dossier, niet enkel over procedure"
  Antwerpen

  Zaak Reuzegom op 13 maart 2023 voor hof van beroep: “Rechtbank oordeelt over volledige inhoud dossier, niet enkel over procedure"

  Het hof van beroep van Antwerpen zal het dossier Reuzegom over de dood van Sanda Dia ineens in zijn totaliteit beoordelen. De advocaten van de Reuzegommers keken daar vanmorgen verbaasd van op. Zij dachten dat het hof enkel zou beslissen of het de zaak zou overnemen van de rechtbank van Hasselt. “Ik wens kennis te nemen van de totaliteit van de zaak”, aldus de voorzitter van het hof.