Universiteit wil meer migrant-studenten laten slagen

Ongeveer twintig procent van de generatiestudenten (studenten die voor het eerst een opleiding in het hoger onderwijs aanvatten) aan de Universiteit Antwerpen had een migratieachtergrond in 2018. De UA wil met een nieuw diversiteitsbeleid hun slaagkansen drastisch verhogen.

1 reactie

 • Koen Sweeck

  2 jaar geleden
  Dit is de waanzin voorbij... beseffen ze daar nog wel wat ze allemaal uitkramen?
 1. “Waarom heeft het slachtoffer anders een kogelwerend vest in zijn winkel liggen?”: broers pleiten vrijspraak voor neerschieten uitbater telefoonshop
  PREMIUM
  Antwerpen

  “Waarom heeft het slachtof­fer anders een kogelwe­rend vest in zijn winkel liggen?”: broers pleiten vrijspraak voor neerschie­ten uitbater telefoon­shop

  Abdelouheb E. (35) en zijn broer Brahim (30) worden ervan verdacht eind november 2019 de uitbater van een telefoonshop in Borgerhout, Mohamed B., te hebben neergeschoten. Vandaag pleitten zij bij monde van hun advocaten Kris Luyckx en Omar Souidi de vrijspraak. Ze zouden niets te maken hebben gehad met de schietpartij en benadrukten hoofdzakelijk de onbetrouwbaarheid van het slachtoffer. “Ik zou durven beweren dat die man wel meer dan één persoon kent die hem kwaad zou willen doen.”
 2. Tourist LeMC opent pop-up voor een week in stadscentrum: “Ideaal om dicht bij mijn fans te blijven staan”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Tourist LeMC opent pop-up voor een week in stadscen­trum: “Ideaal om dicht bij mijn fans te blijven staan”

  Zijn dagen zijn al goed gevuld als coach van The Voice Van Vlaanderen, maar Tourist LeMC vond toch nog ergens een gaatje om een week lang zijn eigen pop-up store in de IJzerenwaag te openen. Hij verkoopt er zijn nieuwe Niemandsland-merchandise en ziet het tegelijk als de ideale oplossing om contact te blijven hebben met zijn fans: “Deze pop-up is veel meer op zijn lijf geschreven dan een signeersessie in de Mediamarkt.”
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm
  Play

  Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm