Universiteit Antwerpen roept onderwijsbegeleider en assistente op matje nadat studenten video verspreiden met denigrerende uitspraken: “Van de orthodoxe joden heb je minder last”

AntwerpenStudenten van de Universiteit Antwerpen hebben beelden verspreid waarin een onderwijsbegeleider en een practicumassistente kwetsende uitspraken zouden hebben gedaan. De opnames zijn afkomstig van een examensessie, waarbij de medewerker tegen een collega onder andere Noord-Afrikaanse jongeren als ‘agressieve amokmakers’ beschrijft. Het universiteitsbestuur buigt zich over de zaak. 

  1. Stéphane Demets en Rupel Boom 3.0 trekken naar Diegem voor eerste officiële opdracht van het seizoen: “Ik wil doorstoten in de beker”
    Voetbal Beker van België

    Stéphane Demets en Rupel Boom 3.0 trekken naar Diegem voor eerste officiële opdracht van het seizoen: “Ik wil doorstoten in de beker”

    Rupel Boom begint zondagnamiddag aan een nieuw hoofdstuk in zijn bestaan. Nadat de Spaanse overname vorig seizoen uitdraaide op een fiasco blies de Amerikaanse overnemer Nathan Crockett de club nieuw leven in. Een nieuwe technische staf onder leiding van coach Stéphane Demets en een fel vernieuwde spelersgroep beginnen dit weekend dus officieel aan hun seizoen. Met de competitieopener van volgende woensdag tegen Ninove in het vooruitzicht wacht zondag de generale repetitie tegen Diegem in het kader van de Beker van België.