Afbeelding ter illustratie.
Volledig scherm
Afbeelding ter illustratie. © LMH en iVerde

UAntwerpen stelt biodiversiteit centraal in nieuw onderzoeksplatform BIONEXT

AntwerpenMet het nieuwe onderzoeksproject BIONEXT willen wetenschappers van onder meer de Universiteit Antwerpen ervoor zorgen dat natuur en biodiversiteit aan de basis liggen van de keuzes die door beleidsmakers worden gemaakt. “Want biodiversiteit in onze omgeving en in de wereld beïnvloedt bijna elk aspect van ons leven: van het water dat we drinken, over het voedsel dat we eten tot onze gezondheid.”

  1. Eigenaar Nathan Crockett laat Rupel Boom niet in de steek bij eventuele degradatie, maar: “Ik sta open voor een overname”
    PREMIUM
    voetbal eerste nationale

    Eigenaar Nathan Crockett laat Rupel Boom niet in de steek bij eventuele degradatie, maar: “Ik sta open voor een overname”

    Acht finales resten Rupel Boom nog om te realiseren wat hoe langer hoe minder waarschijnlijk lijkt: het behoud. Natuurlijk zijn er nog 24 punten te verdienen, om te beginnen zondag op het veld van Tienen, maar met amper vijf zeges in de eerste dertig wedstrijden zal de groep van Kevin Nicaise nu op korte termijn boven zichzelf moeten uitstijgen. Doen ze dat niet, dan moeten de Steenbakkers zich voorbereiden op een seizoen in tweede nationale en is het de vraag welke rol eigenaar Nathan Crockett dan nog zal spelen? We vroegen het hem zelf.