© VRT
Volledig scherm
© © VRT

UAntwerpen maakt podcast over festivals én studiekeuze

AntwerpenEind juni lanceert de Universiteit Antwerpen een podcastreeks ‘Wijzer’, speciaal voor toekomstige studenten die nog twijfelen over wat ze volgend jaar gaan studeren. Elke aflevering praten experten van UAntwerpen over een festival en alle bijhorende aspecten, waardoor de reeks je ‘wijzer’ maakt, maar ook een studierichtingaanwijzer kan zijn.

  1. Knutselen, lunchen en... de Bijbel lezen: Amerikaanse missionaris organiseert christelijk dagkamp in Antwerpen. “Ik gok dat er tot 50 kindjes zullen komen”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Knutselen, lunchen en... de Bijbel lezen: Amerikaan­se missiona­ris organi­seert christe­lijk dagkamp in Antwerpen. “Ik gok dat er tot 50 kindjes zullen komen”

    Janée Angel (49) heeft haar achternaam niet gestolen. De geboren Amerikaanse organiseert namelijk een christelijk dagkamp voor kinderen. In Christelijke basisschool de Leertuin in Zurenborg zullen de ‘Kingdom Kids’ vier dagen lang spelen, knutselen en de bijbel lezen: “De verhalen die Jezus in de Bijbel vertelt zijn best gemakkelijk te begrijpen”, aldus de missionaris.