Comac houdt een Sinterklaas-actie voor het poetspersoneel van de UA.
Volledig scherm
Comac houdt een Sinterklaas-actie voor het poetspersoneel van de UA. © Comac

UA-studenten houden Sinterklaasactie uit solidariteit met poetspersoneel: “Ze verloren uren terwijl de werkdruk bleef stijgen”

AntwerpenStudenten van Comac Antwerpen hielden maandag een Sinterklaasactie met snoepzakjes aan Hof van Liere. Daarmee tonen ze hun solidariteit aan het poetspersoneel van de Universiteit Antwerpen. “We strijden voor eerlijke contracten, betere werkomstandigheden en een fatsoenlijk loon.”

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. PVDA voert actie tegen hoge brandstofprijzen verkleed in olietonnen
  Wilrijk

  PVDA voert actie tegen hoge brandstof­prij­zen verkleed in olietonnen

  Enkele weken nadat de PVDA een wetsvoorstel indiende om de accijnzen af te schaffen en de brandstofprijs te blokkeren op maximaal 1,40 euro per liter, voert de partij nu ook actie. Aan 34 tankstations in het land, waaronder die van de Boomsesteenweg in Wilrijk, hekelde de partij verkleed in olietonnen de hoge brandstofprijzen: “De regering moet de multinationals laten bijdragen om de prijsverlaging te betalen.”