Pogacar was woensdag in Antwerpen tijdens een trainingsritje, zo liet hij zijn fans via Instagram weten.
Volledig scherm
Pogacar was woensdag in Antwerpen tijdens een trainingsritje, zo liet hij zijn fans via Instagram weten. © rv/PN

Tweevoudig Tourwinnaar of niet... Ook Tadej Pogačar moet aanschuiven aan de Antwerpse fietserstunnel

AntwerpenMet de (koers)fiets van de Antwerpse rechter- naar linkeroever (of omgekeerd) geraken: het is allesbehalve een sinecure. Dat heeft woensdagmiddag ook tweevoudig Tour de France-winnaar Tadej Pogačar (23) ondervonden. 

 1. 40 jaar na de aanslag in de Diamantwijk is het gevaar nog niet geweken: “Mainstream antisemitisme is aan een opmars bezig”
  PREMIUM
  Antwerpen

  40 jaar na de aanslag in de Diamant­wijk is het gevaar nog niet geweken: “Mainstream antisemi­tis­me is aan een opmars bezig”

  Na 20 oktober 1981 zou Antwerpen nooit meer dezelfde zijn. Een aanslag in hart van de Diamantwijk betekende voortaan streng bewaakte toegangsbarelen, zwaarbewapende militairen en een permanent angstgevoel bij vele joodse Sinjoren. Veertig jaar later werd de ‘laffe daad’ woensdag in het Centraal-Station met een muziekstuk herdacht: “Degoutant dat de overheid nu de polarisatie het grootst is, ze de beveiliging wegneemt”, speecht burgemeester Bart De Wever (N-VA).
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.