De federale gerechtelijke politie doet vaststellingen samen met de lokale collega's.
Volledig scherm
De federale gerechtelijke politie doet vaststellingen samen met de lokale collega's. © Jasper Van der Schoot

Twee woningen beschoten: broers uit drugsmilieu in vizier

Antwerpen/BorgerhoutVoor de tweede keer in een maand is in de Zegepraalstraat in Borgerhout een aanslag gepleegd. Deze keer werden vijf kogels afgevuurd op een woning. De aanslag vond plaats tegenover de ouderlijke woning van kickbokser Jamal Ben Saddik, die ook al werd bestookt. Ook in de Rietschoorvelden werd een woning beschoten. Hier woonden de broers Gianni en Giorgi F. Zij komen in verschillende drugsonderzoek voor. 

 1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 2. Organisator Bart Abeel blikt vooruit op wat de meest imposante Pride óóit moet worden: “Heel de stad is Pride, niet Gay Pride, maar Antwerp Pride”
  PREMIUM
  ANTWERP PRIDE

  Organisa­tor Bart Abeel blikt vooruit op wat de meest imposante Pride óóit moet worden: “Heel de stad is Pride, niet Gay Pride, maar Antwerp Pride”

  ‘Utopia’ wordt in Antwerpen voor één week omgedoopt tot ‘Queertopia’. Of hoe de wereld er in de toekomst idealiter moet uitzien volgens de vele diverse gezichten achter Antwerp Pride. Organisator Bart Abeel blikt vooruit op wat nú al een historische editie is. “We verwachten niet dat iedereen langs de zijlijn komt applaudisseren, maar het is aan ons om iedereen te overtuigen dat we de samenleving rijker en liefdevoller willen maken.”