De zuidelijke lijn vaart al sinds augustus, dit jaar komen er dus twee nieuwe routes bij.
Volledig scherm
De zuidelijke lijn vaart al sinds augustus, dit jaar komen er dus twee nieuwe routes bij.

Twee nieuwe waterbustrajecten

ANTWERPEN/WIJNEGEMEr komen dit jaar twee nieuwe waterbustrajecten. Havenbedrijf Antwerpen gaat fors investeren in een noordelijke route op de Schelde én in een verbinding Wijnegem-Antwerpen via het Albertkanaal. "We gaan resoluut voor de modal shift en vervangen vervoer over de weg door alternatieve transportmiddelen."

  1. 85 leerlingen en leerkrachten De Boomgaard tweede keer getest: “Moet mijn kleinzoon wel opvangen, want ouders zijn gaan werken”
    PREMIUM
    Wommelgem

    85 leerlingen en leerkrach­ten De Boomgaard tweede keer getest: “Moet mijn kleinzoon wel opvangen, want ouders zijn gaan werken”

    Sinds vorige week donderdag is GO! Basisschool De Boomgaard in Wommelgem gesloten door een corona-uitbraak. Woensdagmiddag kwamen 85 kleuters, lagereschoolkinderen en leerkrachten naar school voor een tweede test. Enkele ouders kregen het niet over hun hart hun wenend kind een wisser in de neus te laten steken. Daardoor moeten de kinderen de quarantaine tot en met zaterdag uitzitten, terwijl dat niet nodig is voor wie een tweede negatieve test aflegt.